lauantai 1. lokakuuta 2016

Shrek-musikaalia katsomassa

Tänään kävimme katsomassa Helsingin Kaupunginteatterin musikaalin Shrek. 


Kaupunginteatterin ollessa remontissa on näytännöt siirretty Linnanmäen Peacock-teatteriin. Menimme tarkoituksella tuntia ennen esityksen alkua, että pojat ehtisivät käydä parissa laitteessa. Kenellekään ei kuitenkaan tullut mieleen katsoa Linnanmäen aikatauluja ja varmistaa, että laitteet ovat auki. Eivät olleet.


Sen sijaan otettiinkin vähän kuvia, kun odoteltiin isoäitiä saapuvaksi. 


Esitys oli todella hyvä, me kaikki tykkäsimme kovasti! En ole vähään aikaan kuullut yhtä hienoa lauluääntä kuin mitä pääosien esittäjillä Petrus Kähkösellä ja Anna-Maija Tuokolla on. Eivätkä muutkaan kauas jääneet. Tuttu juoni, vauhdikas näyttämösovitus ja hyvät näyttelijät tarjosivat mukavan iltapäivän.Homma viimeisteltiin pitsoilla ja viinillä. Sen jälkeen oli hyvä tulla kotiin katsomaan Avaraa luontoa. 


4 kommenttia:

 1. olin tänään tyttäreni kanssa samaisessa näytöksessä ja allekirjoitan kertomasi-tosi viihdyttävä kaikenikäisille sopiva musikaali! Meidän neiiti tykästyi energiseen ja hassuun aasiin! Tarkoitus oli tulla moikkaamaan sinua ja kiittää kivasta blogista mutta iski suomalainen ujous:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olisi tullut, ensi kerralla muista nykäistä hihasta!

   Poista
 2. Jee! Me ollaan Teinimonsterin kanssa menossa kans kattoo tää joulun alla. Odotus on kova. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hyvä, kaikki pojista isoäitiin tykkäsivät ja naurettiin paljon!

   Poista