tiistai 30. huhtikuuta 2013

Vapun viettoon

Vappu on joulun jälkeen suosikkijuhlani. En välitä pahemmin uudesta vuodesta ja juhannukseksi meillä ei ole mitään mökkiperinteitä. Mutta vappu, kevät, kesän lähestyminen ja iloiset ihmiset saavat omankin mielen juhlatuulelle. Kevyemmät takit, ylioppilaslakit, ilmapallot ja korkokengät. Vappu on sellainen kevyt ja kupliva hyvän mielen juhla makuuni.

Tänään me menemme miehen kanssa viettämään iltaa ystävien kesken ja pienet pojat juhlivat isovanhempiensa kanssa. Huomenna on sitten tiedossa koko perheen vappubrunssi. Ilmapallot haettiin jo eilen ja molemmat lapset kävivät illalla nukkumaan niiden kanssa. Olivat päiväkodissa osallistuneet myös vappukulkueeseen ja sitä seuraavaan konserttiin. Ilmapalloista Masala Miin on luonnollisesti kuopuksen, esikoinen kävi kamppailua Hevisauruksen ja vihaisen linnun välillä.


Ilta toteutetaan nyyttäriperiaatteella ja elämän ollessa parhaillaan totaalista matalalentoa en edes miettinyt leipomista tai vastaavaa. Sen kun kävelin Alkoon ja ostin kaikille alkuun kuoharia. Freixenet Brut on ikisuosikkini, kerrankin tarpeeksi kuivaa minun makuuni. Oikein rutisevaa. Tuo rosee puolestaan tarttui ihan heräteostoksena mukaan. 


Vielä on kirjoitettava yksi työhakemus, päätettävä mitä laitan illalla päälle ja luettava torstaiseen tenttiin. Se onkin viimeinen ikinä, pitäkää peukkuja. Perjantaina sitten lennähdetään urakan loputtua Amsterdamiin. Uskomatonta, absurdia ja hullua, että ollaan näin lähellä ja kymmenen vuoden yliopisto-opiskelut saa melkein pistää pakettiin. Mutta vaan melkein, eli nyt jatkamaan! Olen täysin kahden vaiheilla sen suhteen pitääkö jotain juhlia vai ei. Pitää miettiä.

P.S. Suunnittelemme ensi talveksi matkaa Dubaihin. Olen saanut muutaman hotellivinkin, mutta jos jollakin on suositella ihan ässää majoitusta, saa kertoa.

Tässä vielä juhlijoiden tyylinäytettä toissa vuodelta. Esikoinen ja kuopus kera tätinsä.
Minä ja esikoinen hänen ensimmäisenä vappunaan. 


2 kommenttia:

  1. Iloista vappua ja hyvää matkaa! Ja onnea vikaan tenttiin! Tuo Brut on omakin suosikkini, niin ihanan kuivaa! :)

    VastaaPoista
  2. Aurinkoista vapun jälkeistä aikaa! Hih, onnea viimeiseen tenttiin - itse taas haaveilen siitä, että saisin vielä jonain päivänä tehdä ison määrän tenttejä :) Pitääkin laittaa sivulle viestiä noihin työjuttuihin liittyen fb:n kautta.

    VastaaPoista