torstai 11. huhtikuuta 2013

Holly & Whyte ja muutamat lastenkengät päälle

Kun ensimmäinen mallisto aikanaan tuli, se tuntui ihan liian preppyltä omaan tyyliini. Katsoin vaatteita nettisivuilta ja päätin jättää väliin. Sitten eksyin liikkeeseen paikan päälle. Ostin kokeiluun. Tykästyin. Hullaannuin. 

Nyt olen malliston faneja parhaasta päästä. Ei siellä kaikki tietenkään omalle vartalolleni sovi, mutta aina jotain. Vaatteet tuntuvat hyvälaatuisilta ja ovat mukavia päällä. Nykyään uuden malliston myyntiintuloa tulee jo suorastaan kytättyä ja niin kävi nytkin kevätmalliston kanssa.

Uuden malliston vaatteista löytyi monta kaunista lisää omaan vaatekaappiini. Trikoopaitoja ostin kahdessa sävyssä, toisen perinteisen sinivalkoraidallisena, toisessa on jopa väriä! Kaula-aukko ei ole suosimani v-malli, mutta tarpeeksi avara silti.


Pellavaneuleiden kohdalla hurahdin ja ostin kolme. Ne ovat ihanan kevyitä päällä, aivan täydellisiä kesän viileisiin päivin ja iltaisin käytettäväksi. Otin muutaman heti käyttöön Tukholmaan mennessämme ja olivat sopivan lämmittäviä villakangastakin alla. Ei kuitenkaan tullut liian kuuma.


Kaikki kuvat: lindex.com

Aiemmista mallistoista olen ostanut esimerkiksi viime kesän sinivalkoraidallisen olkaimettoman maksimekon sekä trikoisen sinivalkoraidallisen puolihameen, joka vaikutti olevan nytkin myynnissä. Musta, valkopalloinen neuletakki olisi ollut kiva lisä  neuleiden joukkoon, mutta ei valitettavasti istunut hyvin. Yllä olevia paitoja olen nyt käyttänyt mustien, tummansinisten tai beigejen tvillihousujen kanssa, mutta kesällä itsestäänselvä kaveri paidoille olisi valkoiset pellavahousut. Vielä kun löytäisi sellaiset täydelliset jostain.

Kevät kun tulee jo kovaa vauhtia, piti katsoa poikien kenkävarasto kuntoon. Otaksumani useiden sopivien kenkien olemassaolosta meni niin pieleen kuin mennä vain voi. Molemmilla pojilla olivat sekä tennarit, kävelykengät että juhlakengät jääneet talven aikana pieniksi ja lisäksi tarvitaan sandaalit kesäksi. Onneksi olen tilannut esimerkiksi tennareita odottamaan varastoon hyvän alen tullessa kohdalle ja niinpä pystyin hakemaan jemmoista useat kengät suoraan käyttöön. Molemmille löytyi isommat juhlakengät ja esikoiselle yhdet, kuopukselle kahdet tennarit. Olen säästänyt esikoiselta kuopukselle kumisaappaiden lisäksi kesän sandaaleja ja jo mainittuja juhlakenkiä. Niissä kulutus ja käyttö on sen verran pientä, että kierrätän kengät eteenpäin. Muuten ostetaan uusia. Kuopukselle löytyikin myös sandaalit esikoisen vanhoista, ainoastaan esikoiselle oli siis hankittava jotain.

Olin huomannut Elloksen alekoodin jossakin blogissa ja pienen haeskelun jälkeen se löytyikin. Tein ennakkokarsinnan ja pyysin sen jälkeen esikoisen valitsemaan värit kenkiinsä. Tilaukseen lähtivät turkoosit tennarit, joissa on tosi kätevä vetoketju sivussa ja tummansiniset sandaalit. Molemmat ovat Kavatin nahkaisia kenkiä, joissa miellyttää sekä malli että väri. Esikoisen jalka on nyt kokoa 28 ja kuopuksen 24. Josko näillä pärjättäisiin taas syksyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti