perjantai 5. huhtikuuta 2013

Häämuisteloita

Avasin tänään päiväkaffen ajaksi telkkarin ja sieltä tuli parhaillaan ohjelma "Say Yes To The Dress", vakkarikatsottavaani yhä vielä näin lähes kahdeksan vuotta omien häiden jälkeen. Ehkä olen niin innostunut katselemaan sitä, kun en koskaan itse käynyt pukuja kokeilemassa. 
En ole pitkään aikaan katsellut hääkuviamme, mutta nyt avasin tietokoneelta kuvakansion ja uppouduin muistoihin. Se oli ihana päivä, juuri toiveidemme mukainen. Rento ja hauska, koskettava ja tärkeä. Jäykistelemätön, mutta juhlallinen. Pitkään ja hartaasti suunniteltu ja silti yllätyksiä täynnä. En vaihtaisi päivästämme mitään, tuli tehtyä kerralla täydellistä jälkeä.Meidät vihittiin syyskuun kolmantena päivänä 2005 Helsingin tuomiokirkossa. Vihkiminen oli päivän ehdoton kohokohta, jota ennen olimme pukeutuneet kotonamme ja käyneet ottamassa valokuvia juhlapaikalla. Vihkitoimitus oli pitkä, pitäen sisällään jousikvartetin soittoa, kaksi virttä ja sormusvalat. 
Hääjuhlaa vietettiin Katajanokan Kasinolla, vieraita oli n. 130 ja meillä oli niin hauskaa. Hyvää ruokaa, mahtavia, koskettavia ja hauskoja puheita, paljon tanssia ja lisää ruokaa. Samppanjaa ja hyviä viinejä, mieskvartetin laulua. Yöhön saakka juhlittiin, kunnes lähdimme mieheni kanssa taksilla Kämpiin hääyötä viettämään ja muutaman päivän kuluttua matkustimme kahdeksi viikoksi Mauritiukselle. Se oli täydellinen naimisiinmeno, en voi muuta sanoa. 

Tämän alkuvuoden mukava yllätys oli kuulla serkkuni kihlauksesta ja saada hääkutsu ulkomailla elokuussa pidettäviin häihin. Lähdemme sinne koko perhe ja ajatuksena on mennä siskoni sekä vanhempieni sekä muiden sukulaisten kanssa samoilla lennoilla. Tulee hauskaa, meillä on mahtava suku. Hyviä tyyppejä täynnä! Ihan pikkaisen olen jo miettinyt omaani ja poikien vaatetusta. Muutama ajatus jo on, niihin kuuluu erottamattomasti ainakin fascinator sekä YSL:n clutch, kiiltonahkaa ja solmiot. 

12 kommenttia:

 1. Vaikka mä olen nähnyt nämä kuvat lukemattomia kertoja, en mä jostain syystä muistanut, että meillähän on ollut melkein samanlaiset hunnut! Ja kirkko nyt tietysti ihan ykkösvalinta ;)

  Aivan mielettömän kaunis olet kyllä ollut hääpäivänäsi ja tietysti edelleen. Ihania muistoja ja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkäsin tuosta pitsireunuksisesta hunnusta tosi paljon. Oli piste i:n päällä.

   Poista
 2. Noista kuvista välittyy niin lämmin tunnelma, ja tietysti se rakkaus. Mekin olimme häämatkalla Mauritiuksella, ja mennään uudestaan ensi syksynä 5-vuotishääpäivän kunniaksi. Mikä teillä oli hotellina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, pääsette sinne paratiisiin uudelleen jo pian! Me olimme itärannikolla, hotellina Belle Mare Plage.

   Poista
 3. Niin ihania kuvia edelleen, vaikka minäkin olen ne jo useamman kerran nähnyt. Häitä on ihana fiilistellä, itsekin toisinaan palaan omien hääkuviemme pariin ja huokailen onnellisena siitä, kuinka ihana päivä meillä olikaan. En muistanut, että kävitte Mauritiuksella, mutta varmasti sekin on ollut ihan mahtava reissu.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mauritius oli tosi kiva paikka viettää ihan totaalinen rentoutusloma. Joskus mennään vielä uudelleen poikien kanssa, mutta sitä ennen niiden täytyy kasvaa aika reilustikin. Niin että viihtyvät ilman viihdyttämistä uimassa jne. ja antavat minun lukea rauhassa varjon alla. ;)

   Poista
 4. Ihania kuvia ja tunnelmia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva noita kuvia on katsoa näin monen vuoden jälkeenkin. :)

   Poista
 5. Kaunista ja tunnelmallista! Mauritiuksen matka herätti kiinnostukseni, olisipa mukava lukea siitä kertomusta ja ehkä nähdä kuviakin. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitetaan postausluonnoksiin, oikein hyvin voin siitä jotain kirjoittaa ja kuvia näyttää. :)

   Poista
  2. Tätä postausta minä jään innolla odottamaan.:)

   Poista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista