torstai 4. huhtikuuta 2013

Joku raja

Pitkin hampain katselin viime kesänä lasteni jaloissa Cars-crocseja, joista lapset itse olivat superiloisia. Kysyn aamuisin haluaako esikoinen laittaa päiväkotiin Ninjago- vai supersankaripaidan. Saman tyypin repussa seikkailee Salama. Minun rajani tuli kuitenkin vastaan tässä.Kuva: stockmann.com


Angry Birds -ulkovaatteet. Menee samaan sarjaan Lumenelle tehtyjen lintumeikkien kanssa. Mutta poitsit Roviolle, aika mieletön brändäys.

14 kommenttia:

 1. Sama juttu! Mä oon aina tykännyt Reiman vaatteista, ne on laadultaan tosi hyviä ja kivan reippaita väritykseltään. Pipot varsinkin on ihan huippuja. Mutta, nämä nähtyäni leuka loksahti ja ajattelin "Voi kamala"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on myös ollut lapsilla Reimaa Ticketin vaatteiden ohella ja ovat kestäneet tosi hyvin. Linnut ovat vaan liikaa..

   Poista
 2. Voi kamala, en tykkää yhtään. Pieninä määrinä jotenkin noi linnut menee.

  Todella tyylikäs rouva noissa aiemmissa kuvissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista, tänään on taas vähän toinen meininki ilman meikkiä ja colleget jalassa. :D Mullekin linnut on ihan ok pienissä osissa ja esim. lapsilla heijastimissa. Mutta se riittää.

   Poista
 3. Täällä ilmoittautuu Nasse-täti jonka mielestä vihaiset linnut on koko ajan olleet pelkästään noloja...huonon maun kirkuva ilmentymä kuten crocsitkin, joten ilmankos suomalaiset on ne nielleet purematta tällaisellä yliannostuksella. :(

  Moukkamaisuuden huippu on Lintu-ukko itse, raukalla ei ole varaa kuin yhteen punaiseen huppariin eikä myöskään ilmeisesti varaa jonkun ulkopuolisen tuomaan arvostelukykyyn joka olisi kertonut ettei to-del-la-kaan kannata roudata rouvaa lintuhameessa Linnan kutsuille. Ei. Tässä menee täysin mun huumorintajun raja, toivat rahaa Suomeen ja omistajalleen kuinka paljon tahansa, jotain rotia sentään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen sun Nasse-täti-kollega! Mä en tykkää ylipäänsä tuollaisesta jonkun kuosin/ilmiön ylivallasta, mutta taivun niitä joskus lasten iloksi ostamaan. Niin kuin vaikka Angry Birds -heijastimet tai Salama-crocsit. Kärsin sisäisesti sitten, mutta lapset ovat onnellisia. :D

   Poista
 4. Ulkovaatteet....nou ja nou. Ei tule tänne. Luotamme edelleen klassiseen tummansiniseen POPiin tai muuhun "neutraaleihin" väreihin ulkovaatteiden suhteen. Paidassa ja alushousuissa voi seikkailla Hello Kittyt tai Angry Birdsit tai Ninjagot. Ja sekin koulussa/päiväkodissa. Äiti ei näe niin esteettien silmä ei kärsi. :D

  VastaaPoista
 5. Yksi vastarannan kiiski täällä, musta noi ulkovaatteet on toteutettu makeesti, eikä ne huuda vihaisia lintuja ollenkaan liikaa. Meidän 5 veelle noi uppois varmasti, taidankin ottaa huomioon kun kevätreleitä ostetaan. :)
  Nimim. eilen just angry birds tennarit pojalleen ostanut. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin, että jakavat varmaan mielipiteet tehokkaasti. Saa nähdä miten paljon kuosia keväämmällä päiväkodin pihalla bongailee.

   Poista
 6. Joo näitä ei tule meillekään...tosin kaikkea muuta yllä mainittua Cars -, Ninjago- ja Hello Kitty -aiheista meiltä löytyy paljon, vaikka joskus tuli ihan muuta vannottua :) Tosin ulkovaatteissa olen pitänyt tiukkaa linjaa - mitään liekkikuvioisia tms. pipoja meille ei hankita, vaikka poikanen niitä hinkuukin.

  VastaaPoista
 7. Minä puolestani tykkään vihaisista linnuista, ne on vaan jotenkin hauskoja. Meillä tosin on lapsilla vaan yhdet t-paidat lintujen kuosilla. Ulkovaatteita en hankkisi, mutta ihan hauskoja nuo silti on ja monet lapset varmasti tykkää. Itse saattaisin noihin kyllästyä. Nuo pipot on söpöt ja ne voisin meidän lapsille kuvitella.

  Hyvää viikonloppua.:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todennäköisesti nämä myyvät hyvin, on Rovio onnistunut brändäyksessään kyllä loistavasti. Me jätetään kuitenkin väliin. :)

   Poista