tiistai 9. huhtikuuta 2013

Jakomielitautisin asia ever

Äitiys. Ensin päädytte piirtämään auton likaiseen ikkunaan sydämiä poikien istuessa sisällä. Kun ne on niin ihania. Mamman pupuset, pusi pusi.


Seuraavaksi jäähytät kaikkia mätkivää ja tavaroita heittelevää kuopusta enemmän kuin laki sallii ja laitat esikoisen ilman iltasatua nukkumaan. Pupunen kun ajoi pokkana äitinsä päälle pyörällään ja tiesi tarkkaan mitä teki. Huomasin toivovani, että jään hissiin jumiin, saisi olla hetken rauhassa.

Nämä kaksi. Maailman rakkaimmat ja silti säännöllisesti vaarassa joutua postitetuksi kaukomaille. Riittäisiköhän maksikirje?
No jääköön nyt vielä postittamatta. Nukkuvatkin jo. 4 kommenttia:

 1. Tuttuja tunteita...jos postitukseen päädyt, laita korvatulpat kaupanpäällisiksi ja mikä tärkeintä - palautusosoite mukaan :)

  Välillä yksin ja rauhassa lähikaupassa käyminen tuntuu luksukselta, välillä taas sitä ei malta olla yömyöhällä silittelemättä nukkuvaa ja tuhisevaa lapsosta. Ovat ne vaan niin ihania. Ja kamalia. Kamalanihania. Ja ihanankamalia.

  VastaaPoista
 2. Meillä on tänään tällainen päivä. Hullareiden tilauskin meni sivu suun kun istutin esikoista tuhmapenkillä. Kehtaanko edes kirjoittaa, mutta istuin aamupäivällä varttitunnin vessassa, housut jalassa, jotta sain hetken lepuuttaa hermoja... me asutaan kivenheiton päässä pikatiestä ja tällaisina päivinä käy mielessä, että lappu kaulaan tekstillä "Saa ottaa" ja veljekset tienposkeen seisomaan! Ihanankamalia, hyvin sanottu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuopus istuu meillä usein jäähyllä, esikoisen passitan nykyään huoneeseensa miettimään. Ja kyllä, olen itsekin istunut vessassa vain saadakseni olla hetken rauhassa.

   Poista