keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Dior Nail Glow

Tukholman ostoslistalla oli Dior Nail Glow.

Laivalla ei valitettavasti Diorin Nail Glow -lakkaa myyty, mutta pikainen visiitti NK:n kauneusosastolla paikkasi vajeen. Minulla oli aika isot odotukset tuosta lakasta ja ilokseni voin sanoa niiden aika lailla täyttyneen. En enää halua itselleni rakennekynsiä, vaan pidän lyhyistä luonnollisista kynsistä enemmän. Niiden tulisi kuitenkin olla luonnolliset ja siistit, huolitellut kaiken aikaa. Ajatus ranskalaisen manikyyrin lookista kelpasi paremmin kuin hyvin.

Kun laitan tätä Diorin lakkaa alkuviikosta yhden kerroksen ja loppuviikolla toisen, pärjään viikonloppuun mainiosti ilman huolta kynsieni siisteydestä ja lakan kestävyydestä. Se kestää selvästi paremmin kuin esimerkiksi Essien nudelakat tai ihan kirkas päällyslakka. Lakka on pullossa melkoisen kirkas pinkki ja selvän sävyn se kynsilläkin antaa, yhden kerroksen jälkeen maltillisemmin ja kahden jälkeen enemmän. Luonnonvalossa kynnen alaosa on selvästi pinkimpi kuin sisällä, mutta valitettavasti sain aika huonoja kuvia asiasta. Toivottavasti niistä nyt jollain lailla näkee lakan vaikutuksen. Tässä yhden kerroksen jälkeen:


Ja alla kahden kerroksen jälkeen. Luottotuotteen paikka saavutettu, check!
4 kommenttia:

 1. Ostin juuri eilen saman tuotteen. Oli kuulemma jo useaan kertaan loppunut Stockalta. Aivan mainio lakka!

  Terveiset pitkästä aikaa meidän hirmuisen kiireen keskeltä. Töitä ja kotia - siinä se :)

  Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään kovasti, erityisesti kestävyydestä plussaa. Ja aika samalta kuulostaa arkenne siis kuin täälläkin, meillä siihen lisäksi esikoisen harrastukset, omat opiskelut ja työnhaku. Ei tule tekemisestä puutetta tässä elämänvaiheessa! :D

   Poista
 2. Kiitos vinkistä - olisikohan tässä ratkaisu yhteen ikuisuusongelmaani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen todella, jo yksi kerros riittää vallan.

   Poista