perjantai 3. toukokuuta 2013

Vappumuistot ja matkaan!

Meillä oli oikein onnistunut vappu tänä vuonna. Aattoillan vietimme ystäviemme kanssa grillaten, juoden kuohuvaa, nauraen ja jutellen. Tuli parannettua maailmaa, naurettua erilaisille tanssikoreografioille ja muuten vaan nautittua elämästä. Pikkupojat olivat käyneet isoäitinsä ja ukkinsa kanssa ostamassa ilmapallot (ja lelut..) ja viettäneet aattoa sitten leikkien ja ulkoillen. Pienempi oli syönyt kolme munkkia, tippaleipiä, kääretorttua ja ties mitä muuta. Äitinsä geenit.


Suhteellisen lyhyiden yöunien jälkeen vappupäivän aamu koitti ja minä hiukkasen heikosta yleisfiiliksestä huolimatta aloitin tenttiluvut taas kerran. Pojat pelasivat isänsä kanssa futista ja  myöhemmin syötiin brunssilla muun muassa parsarisottoa ja peuraa.  Lähdin vielä illalla ostamaan aina auki olevasta Siwasta jätskiä ja toivoin syvästi, ettei kukaan tuttu tulisi vastaan. Sen verran oli seuraavan päivän look. Mies oli nukahtanut sohvalle ja kuopus ravinnut itseään sillä aikaa kahdella donitsilla. Ne geenit.

Se viimeinen tentti oli ja meni eilen ja illalla pakkailin laukun valmiiksi. Puolenpäivän aikaan nappaan taksin lentokentälle ja treffaan siellä siskon ja äidin. Amsterdam kutsuu, palkintomatka tuntuu todellakin ansaitulta. Mies aikoo sillä välin viettää poikien kesken viikonloppua muun muassa piirrettyjen ja popcornin kera. Fiilis on jotakuinkin tällainen:Ai niin, muistatteko Mulberryltä ostamani laukun, jonka nahka on niin pehmeää, että pohja roikkui. Tadaa, ei roiku enää ja laukku on kuvassa tosiaan täynnä tavaraa. Kiitos tätäkin kautta pohjan tekijälle!


Matkalaukkuun oli myös sujautettu piirros. <3Adios, ensi viikolla palataan taas!

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Löysin blogisi ja jään seurailemaan :)
  Reissunne kuulosti täydelliseltä! Parin vkon päästä pääsen itsekin pitkälle viikonloppulomalle Köpikseen ja tuntuu aika ihanalle raskaan talven jälkeen, täälläkin ahkerasti opiskeltu.
  Huomasin kuvassa mulberryn laukun, näyttää ihanalle! Mikä malli tuo on, onko tuollaista vielä myynnissä? Minulla yksi mulberryn laukku entuudestaan, mutta toiselle saattaisi löytyä paikka myös ;)
  E

  VastaaPoista
 2. Kiva kun löysit! Laukku on nimeltään Large Dorset Tote ja pikavilkaisulla löysin sen Mulberryn nettisivuilta, yhä myynnissä siis. Omassani on värinä oak.

  VastaaPoista