torstai 23. toukokuuta 2013

Klassikko a'la Vuitton: Speedy 35

Tuhoisinta luottokortille? Lähteä äidin kanssa ostoksille. Voin kertoa, ettei kukaan pysty perustelemaan äitiäni paremmin miksi minun nyt vaan pitää saada uusi Louis Vuittonin laukku. Amsterdamissa, Bijenkorfin tavaratalon aulassa mainitsin katselleeni Vuittonilta yhtä ja toista ja seuraavana päivänä astelin äidin yllyttämänä liikkeeseen sisään. Mamma seurasi perässä, tottakai. 


Mielessäni pyörivät ensisijaisesti Monogram-kuosiset kalenterikuoret, mutta niitä ei valitettavasti haluamassani koossa löytynyt. Mitäpä siitä, laukkuja katsomaan seuraavaksi! Tavallaan tämä oli siis heräteostos, mutta sitten taas ei. Olen miettinyt Speedyn hankkimista jo jonkin aikaa, mutta lykännyt asian odottamaan aikaa parempaa. Nyt se sitten tuli.


Kuosi, tuo vaaleasävyinen Damier Azur Canvas, oli itselleni selvä alusta saakka, mutta koon kanssa arvoin. Ottaako kooksi 35 vai 30, kumpi näyttää paremmalta ja on omiin tarpeisiini sopivampi. Mallailin ja pohdin, hintaeroa näillä kahdella oli minimaaliset viisitoista euroa. Lopulta valinta kääntyi isompaan malliin suhteellisen helpostikin. Tavaraa on yleensä mukana sen verran, että eipähän tarvitse tunkea.Suomeen palattuamme kävin vielä laitattamassa nimeni alkukirjaimet laukkuun Esplanadin liikkeessä. Siellä on kyllä itselleni sattunut kautta linjan aivan loistavaa palvelua, vaikka valitettavasti muunlaisestakin on saanut kuulla.


Tässä vielä laukun koko ihan "livenä", ei yhtään liian iso käyttööni. Tyyli muuten on todella casual, olen juuri lähdössä hakemaan poikia päiväkodista. Vuitton sai jäädä tuon reissun ajaksi kotiin odottamaan!Yksi sana. Kaunis. Ja toinen. Ikuinen.2 kommenttia:

 1. Kylläpä pidit hullua jännityksessä! Mä olen arvuutellut mielessäni, että mitä kotiutit ja veikkasin vahvimmin kenkiä ja huivia. Pieleen meni arvaus, mutta todellakin kaunis ja ikuinen. Viimeisen silauksen tekee nuo nimikirjaimet! Kaiken kaikkiaan Amsterdamin ostokset olivat klassikoita ja ikuisia ihan niistä dubloista lähtien. :)

  Edellinen tuutu-laulu kirjoitus oli aivan ihana. Meidän kuopus pyytää joskus laulua ja oikeastaan ainoa laulu mitä osaan edes joten kuten on tämä Jospas minä kissan saisin, kyllä sitä rakastaisin.... eläinten tilalle vain pitää vaihtaa traktori, mopo, puimuri, äes....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, ei ollut tarkoitus pitkittää jännitystä! Olen kuullut liikaa huonoja kokemuksia Vuittonin huiveista, joten se ei ollut vaihtoehto. Ja kalenterikannet jäivät odottamaan aikaa parempaa.

   Poista