keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Cartier Tank Francaise

Unelma jo vuosien takaa. Epäröintiä, sillä en ole käyttänyt kelloa pitkään aikaan mieluisan yksilön puuttuessa. Oppisinko taas käyttämään, vai jäisikö kallis hankinta pölyttymään hyllyyn?


Ensin suunnittelin merkkipäivälahjaksi, en aikonut ostaa vielä vuosiin. Ehkä sitten, kun täytän neljäkymmentä. Mikä absurdi lause muuten, minähän olen vasta parikymppinen. Mistäköhän nuo kaksi lasta ja asuntolaina ovat tulleet, ei niitä usein kaksikymppisellä tapaa?Ajatus kypsyi hiljalleen. Jos minä yliopiston vihdoin saan jätettyä taakse ja astelen ulos maisterina, niin sitten. Kunnes Schipholin kentällä paluulentoa odotellessa ihan pieni piipahdus vain kello- ja koruliikkeeseen. Superhyvä myyjä, toisesta liikkeestä pikana tuotu oikea koko ja lopulta ostopäätös. Täyttä juoksua koneeseen ostoskassi mukana heiluen, mutta ehdinpäs!


Cartier Tank Francaise, koko medium ja teräsrannekkeella. Kaunein, klassisin ja elegantein kello, mitä olen koskaan nähnyt. 


Ei yhtään sporttinen, kuten monet mallit nykyään ovat. Löytyy ranteestani vielä mummelinakin, kun ajelen metrolla Stockalle viinerille. 


Vakiosetti tätä nykyä. Kihla, vihki ja kello. Että voi ihminen olla onnellinen jostain materiasta.Valmistun ensi kuun puolivälissä, kun käyn kättelemässä rehtoria ja hakemassa todistuksen. Kello kädessä. 

12 kommenttia:

 1. Onnea valmistumisesta jo näin etukäteen! Itselläni samanlainen 10 vuoden rupeama saa päätöksensä vasta syksyn puolella...

  t. Marketta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset onnitteluista! Odottelen tässä saavani ensi viikolla kuittauksen professorilta siihen, että kaikki tosiaan on ok ja syventävät opinnot koottu rekisteriin kokonaisuudeksi. Sitten ei muuta kuin todistuspyyntö tiedekuntaan. :)

   Poista
 2. Kyllä nyt kelpaa, todella hieno kello!Onnittelut hienosta valinnasta. Todellinen klassinen kaunotar on kyseessä.

  Itsekkin olin vuosia käyttämättä kelloa, kunnes hankin laatukellon, niin taas kummasti minustakin tuli kellotyttö. Ja kyllä, materia tekee onnelliseksi =).

  Berry

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän katselin myös muita kelloja sillä silmällä, mutta loppujen lopuksi valinta oli helppo. Tuota olen jo vuosia toivonut, se on tosiaan klassinen valinta. Ja tuntuu oikein hyvältä ranteessa, minullakin. ;)

   Poista
 3. Kaunis kello ja sopii sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen kanssa, että tämä oli oikea valinta. Tai siis olikin. :)

   Poista
 4. Ihana ja tyylikäs! Hieman kyllä sydän meinasi pysähtyä, kun kerroit ajelevasi mummona metrolla kohta Stockmannia - kunnes tajusin, että ai niin se metro laajenee länteen päin :) Ja onnea valmistumisesta jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olen antanut periksi ja hyväksynyt näennäisesti metron tulon. Sisäisesti kapinoin yhä. :D Kiitokset onnitteluista!

   Poista
 5. Todella tyylikäs! Varmasti yhtä kaunis vielä vuosienkin päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatuksena oli hankkia sellainen kello, jonka voi joskus aikanaan antaa perinnöksi. Eli kestävyyttä toivottavasti löytyy!

   Poista
 6. Kaunis kello, onnittelut valmistumisesta!:) Itsekin juuri palkitsin nimityksen johdosta itseni (tosin sellaisella sporttisemmalla ja edullisempaa hintaluokkaa edustavalla;) kellolla, jota kutsun "päällikkökelloksi":D Hyvää viikonloppua! Terkuin Heini:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päällikkökello on mahtava nimitys, hienoa! Ja kiitos onnitteluista!

   Poista