maanantai 22. kesäkuuta 2015

Tavaraa sisään, tavaraa ulos

Tiedättekö mikä on paras tapa saada vauhtia kierrätykseen? Tehdä muutamia ostoksia, joiden kulut olisi hyvä saada katettua takaisin. Ja koska tällaisia hankintoja on nyt aleaikaan tullut tehtyä, olen kunnostautunut myös myyjänä. Sain vihdoin laitettua vanhan polkupyöräni eteenpäin ja kierrätettyä ison kassillisen kuopuksen vanhoja vaatteita. Myös kahdet käyttämättä jääneet kengät ovat löytäneet uudet käyttäjät ja saunan lauteilla odottaa vielä kolme muovikassillista vaatetta, leluja ja kirjoja sitä aikaa, kun ehdin ja jaksan kuvata kaikki ja laittaa paikalliselle facebook-kirppikselle myyntiin. Isoin juttu kuitenkin oli kuopuksen rattaiden myyminen. Huomasin etten edes muistanut milloin olisimme viimeksi rattaita tarvinneet ja päätin, että nyt on aika päättää ratasaika lopullisesti, emmeköhän me matkoillakin pärjää jo ilman. End of an era. Mutta asiaan.

Kun on oikein hajamielinen, voi vaikka unohtaa Becksöndergaardin tähtihuivinsa Perniön ABC-huoltamolle. Havahduin asiaan pari viikkoa myöhemmin ja tietenkään huivia ei enää löytynyt, jollain on nyt kiva uusi kaulaliina. Koska aleaika on käynnissä, tilasin uuden villasilkkisekoitetta olevan huivin kadonneen tilalle. Tällä kertaa harmaalla pohjavärillä seikkailevat värikkäät linnut.







Huomasin tarvitsevani myös yhdet uudet ballerinat käytössä olevien mustien ja nudenväristen lisäksi. Tai on minulla myös kolmannet Wondersit olemassa, mutta ne ovat niin loppuunkulutetut, että ovat lähinnä hiekkalaatikkokamaa enää tässä vaiheessa ja tämän kesän jälkeen taatusti elämänkaarensa lopussa. Tällä kertaa otin vähän kimallusta mukaan kuvioon. Ja merkki pysyi samana Wondersin kenkiä parempia ei olekaan. Olen ollut uskollinen käyttäjä jo vuosia. 



Isoimmasta ostoksesta sitten omassa kirjoituksessaan.





2 kommenttia:

  1. Nätit kengät ja kaulahuivikin on ihnan näköinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo olivat kyllä hyvät löydöt, tulevat varmasti ahkeraan käyttöön molemmat.

      Poista