keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Viimeisiä viedään

Loma alkaa huomenna ja meistä kaikista näkee sen. Tai no, melkein kaikista, sillä mies jatkaa vielä viikon töissä minun ja poikien jäätyä vapaalle. Todellisia kitupäiviä nämä viimeiset,  niin pikkupojille kuin äidilleenkin. Huomenna mennään lomanaloitusjätskille rantaan ja ostoksille kaupungille, tehdään kaikkea hauskaa iltapäivällä. Eikä ajatella yhtään sitä, että itse asiassa oma lomani keskeytyy kahden viikon jälkeen, kun menen pariksi viikoksi takaisin töihin. Tällä tavoin onnistuu poikien pitkä loma juhannuksesta koulun aloitukseen, se on pääasia. 


Ja sitten kohti eteistä, autohallia, päiväkotia ja duunipaikan autohallia. Jaksaa jaksaa!4 kommenttia:

 1. Mukavaa kesälomaa teille!

  Olen kyllä sitä mieltä, että lyhyt työjakso voi olla tosi jees keskellä kesälomaa. Varsinkin, kun muu perhe lomailee. Saa todennäköisesti lähteä aamulla rauhassa muiden vielä nukkuessa, ei tarvitse pukeutua talvikamppeisiin ja lounaallakin on usein mahdollisuus jonkinlaisen kesäsään nauttimiseen. Lisäksi on tosi kiva, että teillä pojat saa pitkän kesäloman! Mun mielestä lapset tarvitsevat kunnon nollautumisen päiväkoti arjesta..

  Katarina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä itse asiassa olen taipuvainen ajattelemaan samoin. Nyt kun ollaan poikien kanssa ensin eka viikko kolmisin ja sitten koko perhe seuraava viikko yhdessä, on varmasti ihan mukavaa käydä vähän työpaikalla pyörähtämässä välillä. Ja sen jälkeen on vielä neljä viikkoa lomaa jäljellä. :) Meille tuo poikien pitkä loma on ollut tärkein asia aina ja olemme pystyneet aloittamaan sen juhannuksesta ja päättämään elokuulle, kuuden viikon loma on ollut vakkari. Nyt tulee sitten viikko vielä lisää, kun koulu alkaa vasta 12. päivä.

   Poista
 2. Ihana, teillä loma on jo ihan ovella. Itse joudun raatamaan vielä kolme viikkoa.
  Onneksi mies on lomalla lasten kanssa.
  Oikein ihanaa lomaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja jaksamista viime viikkoihin sinnepäin!

   Poista