perjantai 19. kesäkuuta 2015

Time Flies

Tämä vuoden ja kahdeksan kuukauden ikäinen pallero aloitti päiväkodin lähes kuusi vuotta sitten.


Kävi onnistumassa jo ensimmäisessä päiväkotikuvauksessaan.


Ja esitti ensimmäisissä kevätjuhlissaan linnanmuuria.


Siitä tuli isoveli ja se jäi kuukaudeksi kotiin, mutta kävi välissä pyörähtämässä joulujuhlissa.


Vuotta myöhemmin juhlissa oli jo pikkuveli mukana yleisössä.


Ja seuraavana syksynä ylpeä isoveli sai saatella vuoden ja yhdeksän kuukauden ikään kasvaneen pikkuveljen mukaansa päivähoitoon.


Yhtäkkiä pallerosta oli kasvanut viskari.


Ja vielä nopeammin se kävi eskaria.


Nyt päivähoito on lopullisesti ohitse. Esikoinen vei muistoksi taipaleestaan signeeraamansa satukirjan ja palapelin jota ei enää tee, näin hänen mukaansa tulevilla eskareilla on taas vähän enemmän millä leikkiä ja mitä lukea. Haikeaa oli halata hoitajat, nämä olivat yhdessä päivän mittaan muistelleet sitä tuttisuista pienokaista, joka hoitoon aikoinaan tuli. Molemmat eskariopet ovat hoitaneet esikoista jo aiempina vuosina, eli olivat hyvin tuttuja koko perheelle. Ei tullut yllätyksenä, kuinka yksi muistelun aihe oli tämän legendaarisen huonon nukkujan päiväunikäyttäytyminen, kun muiden uinuessa esikoinen nakotti tyynesti istumassa sängyssään kerta toisensa jälkeen. Tutti tiukasti suussa, tottakai. 

Kauniisti kiittivät hoitajat myös meitä vanhempia kaikesta. Ei kissa kiitoksella elä, tietenkään, mutta on se aina mukava kuulla, että tehty työ on arvokasta. Tämä pätee joka suuntaan ja tarkoitin ihan kaikkea mistä jo kevätjuhlan yhteydessä heitä kiitin. Siihen vielä yksi kuopuksen hoitajista jatkoi, kuinka mukavaa ja toimivaa yhteistyömme on vuoden aikana ollut, kiitti vielä päälle valveutuneesta ja valistuneesta vanhemmuudesta. Sanoin, että hyvä niin ja olemme iloisia, kun juuri hän yhdessä muiden hoitajien kanssa luotsaa kuopuksen viskarivuoden halki. Vannotin vielä, että eskariopet pysyvät pestissään seuraavatkin vuodet, että saadaan kuopukselle yhtä onnistunut eskarivuosi kuin esikoiselle. 

Kuopuksen hoitajien kanssa nähdään taas elokuussa, mutta halauskierros suoritettiin siitä huolimatta. Esikoinen sen sijaan kulki hoitolapsena päiväkodin portista ulos eilen viimeisen kerran.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti