torstai 4. kesäkuuta 2015

Piipahdus kulmaputiikissa

Jokin aika sitten sain kutsun tulla käymään Vuittonilla iltatilaisuudessa. Vastasin kutsuun tietysti myöntävästi ja siirryin nettisivuille katselemaan kaikkea kaunista ja kallista. Pari viikkoa takaperin mentiin miehen kanssa sitten paikalle. 


Tällaiset trikoiset mekot ovat kyllä ihan suosikkivaatteitani, tämä raidallinenkin on ollut ahkerassa käytössä ja hankittu aikanaan Banana Republicilta. Jalassa oli mustat ballerinat, vielä ei ole asiaa korkokengille. Tarjolla oli lempparisamppanjaani, macaroneja ja, kuten aina, hyvää palvelua. Kaikkein parasta oli pieni kahdenkeskinen aika miehen kera, kun pojat olivat tätinsä hoivissa.


Ostossuunnitelmassakin pysyttiin ja kesäpaikan avaimilla on nyt uusi pränikkä kotelo. Talo, sauna ja varasto, vielä olisi tilaa yhdelle avaimelle.
6 kommenttia:

 1. Okei, tuo on pykälän verran tyylikkäämpi kuin meidän mökkiavaimia suojaava aikoja sitten kuopatun siirtokarjalaisille suunnatun Sie ja Mie -lehden mainoskotelo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me saatiin omamme sateenkaarenvärisessä pehmopussukassa, tehtiin pieni upgreidaus. :D

   Poista
 2. Minua kiinnostaa tietää mitä tuollainen avainkotelo maksaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän hinta on 140 euroa. Kallista kaunista turhuutta. ;)

   Poista
 3. Kivalta näytät jälleen hiukset auki, todellakin pirteän näköinen look :) Mäkin olen tässä ajan mittaan alkanut lämmetä LV:lle, lähinnä siis azur-kuosille, kesälaukkuna keikkuu crossbodynä Siracusa, niin kätevä vauvan kanssa liikkuessa :) Kyllä kelpaa avaimia säilytellä noin hienossa kotelossa. Oliko cocktail-illassa esitteyssä niitä vaaleanpunaisia uusia juttuja? Kiva kun jalkakin pelittää jo näköjään melkein entiseen malliin :) Terkuin Heini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usko tai älä, mä olen alkanut vähän viihtyä tukka aukinaisena. En todellakaan joka päivä, mutta edes silloin tällöin. Ehkä se on tuo pituus, joka tuntuu sopivalta. Azur on muuten munkin mielestä todella kaunis, jotenkin keveä ja kesäinen kuosi. Siellä oli esittelyssä kaikkia ihanuuksia, mutta maltoin mieleni!

   Poista