keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Uutta olohuoneeseen

Olimme jo tovin puhuneet miehen kanssa, että olohuoneeseen olisi kiva saada jonkinlainen pöytä sohvan taakse. Paitsi että se olisi kaunis, se tarjoaisi taas himppasen lisää säilytystilaa näihin rajallisiin neliöihin. Juvin kesäalesta se sitten haettiin, täyspuinen käsittelemätön sivupöytä kahdella laatikolla ja alatasolla. Tämän pöydän maalaamisesta vastasin minä. Ensimmäisen kerroksen sudin pensselillä ja sen kuivuttua vajaan vuorokauden verran otin avuksi pienen telan. Näin jäljestä tuli siisti, vaikka toisen laatikon etuosaan valumia jäikin. Minua ne eivät niin olisi haitanneet, mutta mies nappasi laatikon uuteen hiontaan ja maalaukseen. Maali oli vakkarivalintamme, eli Tikkurilan Helmi-kalustemaali sävyltään "Paperi" ja kahden päivän odotuksen jälkeen pöytä oli valmis. Mustat nupit ovat lasten valitsemat. 


Pöytä on hyvin samanlainen kuin käytävälle sijoitetun työpisteen pöytä. Tässä on vähän enemmän koristusta jaloissa ja tosiaan tuo alataso. Tällä hetkellä siihen on laitettu ne muutamat hassut dvd-leffat ja -boksit, joita meillä on. Ajattelin tosin, että siistimmältä näyttäisi kaikkien mappien siirto tuohon tasolle ja dvd-levyjen sijoittaminen mappien tilalle kirjahyllyyn. Mutta katsotaan. Entäs tuo vaasi sitten! Vuoden verran ainakin olen katsellut Tine K Homen marokkolaismaljakoita sillä silmällä. Mustavalkoraidallinen kiinnosti, mutta koskaan en tullut sitä hankkineeksi. Sitten näin tämän sinisävyisen ruukun ja siinä se oli, tuo olisi täydellinen olohuoneeseemme. Samaan yhteyteen sain myös esimerkin niin huonosta kuin hyvästä asiakaspalvelusta, kun kysyin lähimmältä jälleenmyyjältä voisivatko he tilata minulle tämän maljakon suoraan liikkeeseen, ostaisin sen mielelläni heidän kauttaan. Koskaan en saanut kyselyyni minkäänlaista vastausta, joten päätin tilata vaasin suoraan valmistajan nettisivuilta. Kahta päivään myöhemmin tuote oli minulla Upsin kautta toimitettuna ja todella hyvin pakattuna. 


Kuin tehty liljoille ja tuohon pöydän päälle. 2 kommenttia:

  1. Aivan ihana löytö. Muutama vuosi sitten katselin saman tyylistä tasoa Ikeasta. No siellä se vieläki on, kaupassa siis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta sieltähän sen voi hakea, jos siltä tuntuu. :) Mä tykkään kyllä myös kovasti, sopii tuohon hyvin.

      Poista