tiistai 14. heinäkuuta 2015

Hernesaaren ranta

Reilu viikko takaperin kävimme miehen ja poikien kanssa kurkkaamassa miltä uusin lisäys Helsingin kesäterassitarjontaan näyttää. Hernesaaren Rannasta oli kuulunut arvioita vähän joka puolelta ja poikkeuksetta myönteisiä. Niinpä mekin hyppäsimme autoon ja hurautimme pienen matkan tarkoituksena syödä jätskit ja napata lasillinen kuohuvaa ensimmäisen lomajakson päätteeksi.


Paikan erinomaisuus sijainnin lisäksi on siinä, että se tarjoaa jokaiselle jotakin. Tulipa sitten vain juomaan yhden oluen tai halusipa syödä kunnolla, kaikkea löytyy ja siltä väliltä myös. Sushi näytti hyvältä, valitettavasti olimme juuri kotona syöneet, joten maistelu jäi väliin. 


Päädyimme istuskelemaan aurinkotuoleille jätskien ja korvapuustien kera, tosin itse aurinkoa ei pahemmin näkynyt. 

Maisemat sen sijaan olivat vertaansa vailla. Helsinki on vaan niin kaunis.Suosittelen, käykää tutustumassa paikkaan. Sopii niin perheen kahvihetkeen kuin nopeaan lounaaseen kesken päivän, unohtamatta tietenkään kaveriporukan illanviettoa. Ainoa pitkä miinus tulee "Premium"-Bajamajoista. Aivan karmeassa kunnossa, hyvä että sisälle pystyi hajun vuoksi menemään. No, ehkä se siitä, kunhan saavat hanoista vettä ja vessoihin paperia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti