lauantai 4. heinäkuuta 2015

Ebben alesta

Aiemmin ihastelin ebben kevät/kesämallistoa täällä. En kuitenkaan ostanut mitään, sillä lapset eivät todella tarvinneet yhden yhtä uutta t-paitaa tai muuta vaatekappaletta täksi kesäksi. Nyt alennusmyyntien alkamisen jälkeen tein tilauksen ensi kesää odottamaan. Kaikki vaattet olivat -40-50 prosentin alessa ja siihen päälle sai vielä ylimääräisen kymmenen prosenttia lisäalennusta. Tällä kertaa lähes kaikki hankinnat ovat yhtä paitaa lukuun ottamatta esikoiselle tehtyjä, sillä kuopukselle löytyy niin paljon vaatetta esikoisen jäljiltä. Yhden paidan sai kuopuskin. Kaikki paidat ovat kokoa 134-140 cm ja shortsit kokoa 134 cm. Esikoinen on nyt 125 cm pitkä ja käyttää vaatekokoa 128. Ebben vaatteiden mitoitus vaihtelee oman kokemukseni mukaan reippaasti ja ne ovat enemmänkin pientä kuin reilua mitoitusta. Toivottavasti nuo ovat nyt oikeat koot ensi kesäksi, sillä silloin nämä vasta ovat tulossa käyttöön. Toisaalta heitän aika lailla kaikki lastenvaatteet surutta kuivaajaan ja se tuntuu vähän kutistavan vaatteita. 

Kuopus sai tosiaan yhden paidan, keltaisia ja valkoisia raitoja vaikkapa ensi kesäksi. Otin nimittäin reilusti kasvunvaraa ja koon 110 cm. 


Samalla kertaa täydensin myös esikoisen kenkävarastoa paremmalle tolalle. Crocsin kumpparit ovat olleet todella hyvät käytössä, niin kevyet kuin jaloissa ei mitään olisikaan. Kun tämänhetkiset vihreät jäävät pieniksi, saa esikoisen keltaiset samanlaiset. Ja koska kenkiä on hyvä olla useammat, ostin myös yhdet uudet Rapin tennarit lapselle. Nämä molemmat sai nyt puoleen hintaan eikä reilut neljäkymmentä euroa laadukkaista nahkakengistä ole hinta eikä mikään. 

Nyt ollaan tultu siihen aikaan, kun kysyn esikoisen mielipidettä käytännössä kaikesta mitä hänelle ostan. Hän ei ole kovinkaan tarkka siitä mitä päällä on, mutta mielestäni on kiva kuunnella tulevan koululaisen omia toiveita hankinnoissa myös. Nämä kaikki on siis hyväksytetty hänellä ja ainakin vielä meillä on ilahduttavan samanlainen maku. Tai siis, esikoinen ilahduttavasti pukee päälleen mitä äiti toivoo. Epäilemättä tilanne tulee vielä muuttumaan ja kompromisseja saadaan tulevaisuudessa tehdä. 
Kaikki kuvat: babyshop.fi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti