sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Lahja miehelle

Viime viikolla juhlittiin siis miehen 35-vuotispäivää. Koska sankari sairasti ja allekirjoittanut oln yhä liikuntarajoitteinen, mentiin hieman pienemmillä bakkanaaleilla kuin omana juhlapäivänäni pari viikkoa aikaisemmin. Lahja oli kuitenkin hankittu jo hyvissä ajoin odottamaan.


Lahjasta kuuluu kiitos siskolle, joka pyynnöstäni poikkesi ostoksille Pohjois-Espan kulmaputiikkiin. Olin jo pitkän aikaa miettinyt solmion hankkimista miehelle ja suosikkikuosikin oli nettisivuilta löytynyt. Onneksi se löytyi myös liikkeestä ja matkasi kauniisti paketoituna siskon kanssa kotiin. Kortti kirjoitettiin yhdessä poikien kanssa ja juhlapäivän aamuna sitten onniteltiin isää ja aviomiestä.


Paketista paljastui siis Vuittonin Damier Classique -silkkisolmio. Kuosi on miehekäs eikä liian ilmeinen ja mies ilokseni tykkäsi uudesta skragastaan kovasti. Solmio tuntuu laadukkaalta ja on toivottavasti sitä myös. Ja kun puku tai vähintään pikkutakki sekä kauluspaita ovat miehen vakiovaatetusta, tulee lahjalle ahkeraa käyttöä.
Arkeen tai juhlaan, töihin tai vapaa-aikaan. Minne ja milloin vain. Monikäyttöinen asuste vuosiksi eteenpäin. 2 kommenttia:

  1. Tuo kuosi on tosiaan edukseen skragassa ja värisävy näyttää kauniilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi kaunis. Naurettiin tässä, että tämän solmion vastakohta voisi olla ruskea monogrammikuosinen skraga.

      Poista