lauantai 7. maaliskuuta 2015

Hiiriparka

Tämä tässä on Hiiri. Se on kymmenisen senttiä pitkä, paino tuntematon. Hiirellä oli ongelma. Sillä oli kuono kipeä, kuumetta, yskää ja vertavuotava haava. Lisäksi se törmäsi pyörällä seinään, häntä paloi ja murtui. Hiiriparka.

Onneksi apuun tulivat Nallelääkärit ja hiiri sai ensiapua vammoihinsa. Hiiren huoltajana toiminut kuopus sai myös kotiin kirjalliset hoito-ohjeet, joiden mukaan siteet sai poistaa seuraavana päivänä ja lisäksi piti antaa paljon halauksia ja suukkoja potilaalle. 


Illalla menin nukkumaan ja törmäsin huolestuttavaan näkyyn. Hiiriparka, todella.


Nallelääkärivastaanotto on siis lääketieteellisen opiskelijoiden opetustilanne, josta hyötyvät niin opiskelijat kuin lapsetkin. Nallelääkärit tulevat päiväkotiin, perustavat vastaanoton esimerkiksi jumppasaliin ja lapset toimivat pehmolelupotilaidensa huoltajina. Näin lapset saavat kohdata mahdollisesti pelottavan lääkäritilanteen ei potilaan, vaan huoltajan roolissa ja leikin kautta, kun nalleja ja hiiriä parannetaan. Opiskelijat puolestaan saavat oppia lasten kohtaamisesta. Suosittelen kaikille päiväkotiaktiiveille, ovat kovin suosittuja ja tykättyjä. 

2 kommenttia:

  1. Aaaaw <3 Suloinen tarina ja hiiri! :)
    Käythän vilkaisemassa/kommentoimassa blogiani?
    ---> http://mybeatywonderland.blogspot.fi/

    VastaaPoista