perjantai 20. maaliskuuta 2015

Ebben kevät

Ruotsalainen ebbe on minulle todella mieluisa lastenvaatemerkki. Merkin lyhenne tulee sanoista "extra beautiful basic equipment" ja sellaisia vaatteet todella ovat. Mukavia trikoisia paitoja ja housuja, helppoja lasten olla ja leikkiä ne päällä. Lisäksi kuosit ovat kauniita, rakastamani raidat hyvin edustettuina ja hinnat edullisia. Myös laatu on kokemukseni mukaan hyvää, nämä kestävät käyttöä ja pesemistä nukkaantumatta ja kulahtamatta muuten. 

Bongasin merkin uuden kevät-kesämalliston kuvia ja ajattelin jakaa ne teidän kanssanne. Eikö olekin kauniita, raikkaita värejä ja vaatteita!


Jos en voi vastustaa kyynärpaikkoja, en voi myöskään vastustaa rintataskuja. Myös pojat tykkäävät, sinne sujauttaa helposti legoukon tai pikkuauton talteen.


Minttu, vedenvihreä, aqua. Ihana sävy!


Vaikka en pidäkään periaatteessa lasten pukemisesta kaksosiksi, on tässä kiva idea. Jos vaikka esikoiselle vaaleanpunaiset shortsit ja sinivalkoruudullinen paita ja kuopukselle vihreät shortsit keltavalkoraidallisen paidan kanssa. Olisiko se tarpeeksi erilaista, ettei mene samistelun puolelle. Kamala jo sananakin!

Kaikki kuvat: ebbekids.se

Merkin sivuilta löytyy paljon kauniita vaatteita myös tytöille, mutta sattuneesta syystä tämä kollaasi keskittyy poikiin. Nyt täytyy enää osata sanoa itselleen tiukasti, että en osta, en osta, en osta!

Jälkikirjoitus: Kysyin eilen illalla tämän kirjoitettuani esikoiselta ostettaisiinko hänelle nuo roosat shortsit. Juu, sanoi esikoinen, kyllä se käy. Mutta hän sitten käyttää niitä vain kotona, koska ulkona muut pojat voi nauraa hänelle. Tähän on siis tultu, vaaleanpunainen on tyttöjen väri ja tämä ilmeisen väistämätön kehitysvaihe tyttöjen ja poikien jaottelusta rantautunut meillekin. Teki mieli sanoa, että sinäkin Brutukseni, pinkin pulkan ylpeä omistaja. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti