tiistai 30. elokuuta 2016

Klassisia vaatteita pojille - PdL

Kun haluaa pukea poikalapsensa kauniisti, klassisesti ja neutraaleihin väreihin, joutuu tekemään vähän enemmän töitä vaatteiden löytymisen suhteen. Onneksi PompdeLux, tanskalainen lastenvaatemerkki, on huolehtinut meidänkin poikiemme vaatetuksesta jo pitkään. Odotan uuden malliston ilmestymistä aina innolla ja käyn kahdesti vuodessa kutsuilla täydentämässä lasten kaappeja. Viime perjantaina oli aika shoppailla tulevan syksyn ja talven vaatetusta.


PompdeLux on profiloitunut tyttöjen tylliunelmien toteuttajana, mutta tarjoaa myös pojille valikoiman klassisia vaatteita neutraaleissa sinisen, beigen, mustan, harmaan ja nyt myös vihreän sävyissä. Tässä tämän syksyn mallistosta vilahdus. Jonkun mielestä tylsää, minusta ah niin ihanan väritöntä.Tyttöjen mallistossa erilaiset vaaleanpunaisen sävyt ovat aina hyvin edustettuina.Myös välikautta ja toppaa löytyy näin talvea edeltävästä mallistosta. Ulkovaatteista merkin kevytuntuvatakit ovat aivan ykkössuosikit niin poikien kuin minun mielestäni ja kuopuksella käytössä oleva softshell-takki päiväkotiulkoiluun vallan toimiva.Kokemukseni vaatteista ovat hyviä, ainakin poikien vaatteet kestävät pesua ja pitoa. Meillä esikoisen vaatteet ovat kestäneet käyttöä moitteettomina odottamaan kuopusta. Vyötäröiltä löytyy kiristykset hoikille käyttäjille, meillä erittäin tärkeä seikka housuja valittaessa. Poikien mallisto on jaettu pieniin poikiin kokoon 104 saakka ja siitä eteenpäin isoihin poikiin. Ensi vuonna laajennetaan kokoskaalojen kummastakin päästä, kun mukaan tulee vaatteita myös vauvoille ja aina 170 senttiin saakka. Nämä pienten poikien housut olisivat ihania esimerkiksi päiväkotivaatteiksi:
Kävimme esikoisen kanssa kuvaston läpi ja katsoimme mitä ostoslistalle laitetaan. Hän tarvitsi ainakin neuletakin, mutta lisäksi hankittiin farkkupaita, yksi trikoopaita koulukäyttöön, sadetakki ja kirsikkana kakun päällä kaksi uutta rusettia. Kuopukselle löytyy vaatetta enemmän kuin tarpeeksi, joten hän jäi tällä kertaa ilman uutta päällepantavaa. Alla olevat kuvat Pomp de Luxin verkkokaupasta:


Yksi asia minua kuitenkin harmittaa, nimittäin tekstien tunkeminen vähän joka paikkaan. Onhan niitä lähes aina ollut trikoopaidoissa, mutta nyt myös esimerkiksi hyvin klassisissa neuleissa. Miksi minä haluaisin, että lapseni villapaidan helmassa lukisi "Adventure is out there" tai rintamuksessa "Hey watch this"?

Suosittelen joka tapauksessa tutustumaan mallistoon, jota voi kutsujen lisäksi ostaa nyt myös verkosta osoitteesta www.pompdelux.fi.

2 kommenttia:

  1. Täällä samanlainen vaatemaku! En voi sietää printtejä, enkä vaatteita jossa seikkailee kissaa,koiraa,pupua ym. eläintä sikinsokin sadassa eri värissä. Terkuin, Marjo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sitten saa kuulla välillä, että miksi lapsi puetaan kuin aikuinen jo pienenä. Eihän se sitä tarkoita, kuten tiedät.

      Poista