perjantai 27. toukokuuta 2016

Valokuvia äidistä ja pojista

Äitienpäivänä asetuimme jälleen luottokuvaajamme, Lumo Photographyn Sonian linssin eteen. Hän on kuvannut meitä moneen kertaan aiemminkin, joten ohjeistaminen ja ohjeiden sisäistäminen kävi melko vaivattomasti siellä metsän keskellä valkovuokkojen ympäröimänä. Meistä ei aikaisempien perhekuvausten yhteydessä ole otettu varsinaisia äiti ja pojat -kuvia lainkaan, mutta nyt korjattiin tämä seikka ja voi että. No, katsokaa itse. Tämä oli hieno idea Sonialta, tehdään superlavastettu kuva, joka kuitenkin kuvaa juuri meitä ja sitä mitä mieluiten teemme yhdessä. Siinä me sitten istuttiin puunrungolla ja luettiin jokainen omaa kirjaamme. 

Ikuisia muistoja.

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, Sonia on kyllä taitava tallentamaan ihmisten välisiä vuorovaikutussuhteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, Sonialla on uskomaton kyky ottaa pienistä hetkistä, ilmeistä ja katseista kuvia.

   Poista
 2. Voi miten kauniita! suosikkini olivat kirjakuvan alapuolella olevat, mikä tunnelma ❤️

  Eeva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat ihania otoksia ja on ylipäätään kiva, että meistä poikien kanssa on nyt yhteiskuvia.

   Poista
 3. Koitin etsiä Lumon hinnastoa netistä, mutta en löytänyt. Voitko hieman valottaa kuvapaketin hintaa? Tykkään Sonian tyylistä ja haluaisin hänen ikuistavan myös meidät. Ei liian pliisua eikä yhtään pönötystä noissa kuvissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysyin Sonialta hinnat, eli Lahden alueella 1,5 tunnin perhekuvaus maksaa 150 euroa ja Helsingissä 200 euroa. Tämä äitienpäiväkuvaus oli sellainen nopea, parikymmentä minuuttia ja tavallista vähemmän kuvia, eli hintakin oli edullisempi.

   Poista