lauantai 4. maaliskuuta 2017

Pomp de Luxin uusi mallisto

Poikieni luottovaatettajan Pomp de Luxin uusi mallisto julkaistiin viime viikolla ja verkkokauppa on nyt myös avautunut. Uuden malliston myötä kokoja löytyy aina 170 senttiin saakka, mikä on erinomainen asia klassisia vaatteita etsiville poikien äideille. Kurkkasin nopeasti tyttöjen malliston lävitse ja tylliä sekä kauniita värisävyjä löytyy sieltä edelleen. Tässä kuitenkin luonnollisesta syystä poimintoja poikien mallistosta.

Kuopuksen vaatteet löytyvät junioreiden puolelta. Hupparit ovat hänelle tällä hetkellä erittäin mieluisia, joten sellainen oli ostoslistalla. Neuletakit ja neulepaidat saavat tällä lapsella pölyttyä komerossa, mutta yritän löytää huppareihinkin mahdollisimman siistin ulkoasun. On hänellä myös musta huppari dinosaurushupulla, eli sulassa sovussa äidin ja pojan makumaailmassa mennään ja sinisävyinen huppari sai lapsen hyväksynnän. T-paitoja erityisesti tässä junior-mallistossa oli paljon ja hyvännäköisiä, mutta ostin vain yhden vedenvihreän hauskalla printillä. Tiedän nimittäin, että esikoisen jemmoista löytyy kuopukselle kesävaatetta vaikka ja kuinka.
Esikoinen sai enemmän vaatetta, sillä hänellä on niille akuutimpi tarve. Myös hänelle tilasin sinisen hupparin ja sen kaveriksi kahdet shortsit, vihreät siistimmät ja palmukuvioiset rennommat. T-paidan valitsi lapsi itse. Erityisesti nuo vihreät shortsi tulevat näyttämään tosi kivoilta yhdistettynä valkoiseen paitaan. 


Tänä vuonna en siis tehnyt kovin suurta tilausta. Jätin esimerkiksi kaikki kouluun tai eskariin sopivat perustrikoot hankkimatta. Katsotaan niitä sitten syksyn tulevasta mallistosta yhdessä koululaisten (sic!) kanssa. Ja vaikka esikoinen vaatteita tarvitseekin, tiedän hänellä niitä olevan jo olemassa odottamassa. Sen verran tehokkaasti putsasin viime kesänä alennusmyyntipöytiä verkkokaupoissa ja kivijalkaliikkeissä. Ostin siis vain tarvittavan hupparin ja ihanimmat shortsit. Niin ja tietysti tuon paidan, onhan lapsella oikeus sanoa sanansa omaan pukeutumiseensa.

Kaikki kuvat: www.pompdelux.fi.

2 kommenttia: