sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Bloggaajien kesäjuhlat Kämpissä

Edellisenä päivänä tuijottelin vaatekaappiani ja totesin, että ei mitään päällepantavaa. Neljä tuntia ennen lähtöä olin saanut valittua kengät ja laukun, mekko puuttui yhä. Klassikkokamaa. 


Lopulta sain kuitenkin itseni vaatetettua. Valinta osui Banana Republicilta hankittuun luottomekkoon, jota olen käyttänyt jo vuosia. Mies nappasi pari kuvaa ennen kuin suuntasin odottavalla mielellä kohti keskustaa. Kaksplus-portaalin sekä blogiverkoston bloggaajien kesäbileet olivat alkamassa ihan kohta.







Juhlimme hotelli Kämpin Mannerheim-sviitissä. Olin ollut hotellin huoneessa viimeksi hääyötämme viettämässä yli kymmenen vuotta sitten ja oli kiva palata. Kämp on kyllä suosikkini kaikista Suomen hotelleista, ei voi mitään. Olen vähän tällainen konservatiivi mitä tulee hotelleihin!





Lähetin miehelle parvekkeelta kuvan kysyen milloin otetaan pieni irtiotto tässä kauniissa paikassa. Olisiko esimerkiksi joulukuu ja kaksikymmentä yhteistä vuotta hyvä ajankohta? Yllättäen miehelle sopi koska vaan!


Ei juhlia ilman ruokaa ja juomaa eikä blogijuhlia ilman yhteistöitä. Herkuttelun ja pienten arvontojen lisäksi ilta kului pitkälti jutellessa ja uusiin ihmisiin tutustuen, mukavia naisia kaikki tapaamani.




Minulla olisi ollut samalle illalle myös toinen juhla, ystäväporukan tyttöjen saunailta. Valitettavasti se jäi nyt väliin, kun ennen puoltayötä saavuin taksilla kasseineni kotiovelle ja menin suoraan nukkumaan. Aamulla katselin mitä kaikkea pusseista löytyi ja olihan siellä kaikenlaista kosmetiikasta syötäviin ja paperitarvikkeista lahjakortteihin. Koska minulla ei ole kaikelle käyttöä ja olen suoraan sanottuna hyvin nirso ja valikoiva mitä tulee käyttämiini ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteisiin, laitan esimerkiksi kynsilakkoja mielelläni eteenpäin teille lukijoille. Josko teillä ne tulisivat parempaan käyttöön kuin minulla nudeine kynsineni.


Ihan ensimmäiseksi kannattaa olla kuulolla heti huomenna, kun pyöräytetään ensimmäinen arvonta käyntiin. Eikä vain yhtä lahjakorttia, vaan kaksi!


Iso kiitos vielä kaikille yhteistyökumppaneillemme:


17 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Ja oli ihana nähdä. <3 Seuraavalle kerralle otetaan ariadnen lankoja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli tosi kiva tutustua, langat ehdottomasti ensi kerraksi!

      Poista
  2. Jee, osallistun arvontaan!
    Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu! Käytkö laittamassa myös osallistumisesi tuohon arvontapostauksen alle, niin tulee varmasti kirjatuksi. :)

      Poista
  3. Oli mukava nähdä suakin :) !

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Meidän kolmen hengen ikänaissohvalla oli hyvät jutut!

      Poista
    2. Tää vaan kuulostaa joka kerta kamalalle... 🙈 IKÄNAISET... Mutta tottahan se on 😂 En mä taida enää ihan junnu olla.

      Poista
  5. Itse vietin hääyötäni myös hotelli Kämpissä reilu 9 vuotta sitten. Ensi kesänä 10v hääpäivän kunniaksi aiotaan varata huone täältä: http://www.stgeorgehelsinki.com

    Mahtavaa saada Helsinkiin toinen Kämpin huippuhotelli! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olinkin ihan unohtanut tuon tulevan huippuhotellin, kiitos muistutuksesta!

      Poista
  6. Oi noi sun kengät on niin ihanan söpöt! :) Ja hauska reissu näytti teillä olevan. Minunkin on pakko päästä ensi kerralla mukaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli todellakin mukava ilta, toivottavasti pääset mukaan seuraavaan tapaamiseen! Ja kengät ovat kyllä kauniit, turhan usein jäävät vain kaappiin ja laitan jotain mukavampaa jalkoihin.

      Poista
  7. Oii miten paljon kivoja kuvia! :) Ens kerralla pitä olla mukana, teillä onkin ollut oikeen luksus tilat siellä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti pääset mukaan seuraavalla kerralla, oli tosiaan mukavaa. Ja tilat olivat kauniit ja isot, kyllä kelpasi.

      Poista