keskiviikko 19. elokuuta 2015

Kesäkoti valmistuu: olohuone

Olohuone koki lähes yhtä suuren muutoksen kuin keittiö jo aiemmin. Tilassa oli styroksista tehty katto, muoviset puujäljitelmäseinät ja muovimatto lattiassa. Lisäksi oli erilaista seinään kiinnitettyä kaappia ja tavaraa tukahtumiseen saakka. Oli selvää, että kaikesta piti päästä eroon.Ja eroon päästiin, vai mitä sanotte! Olohuoneen seinät riisuttiin aina lautaan saakka ja maalattiin valkoisiksi. Sama tehtiin katolle ja muovimaton alla piilotellut lautalattia maalattiin. Ainoastaan yksi seinä oli sen verran huonokuntoista lautaa, että siihen laitettiin paneeli päälle, valkoiseksi maalattuna toki. 


Ja olohuoneesta tuli ihana, voi kun voisitte nähdä sen laskevan ilta-auringon valossa. Tällä hetkellä siellä ei ole vielä mitään muita kalusteita kuin uutena ostettu Ikean Ektorp-sohva, meidän vanha mattomme, Kierrätyskeskuksesta parillakympillä ostettu ja valkoiseksi maalattu sohvapöytä sekä Porin Matti mahdollista lämmitystä varten. Kattovalaisimen varjostinkin on saatu. En oikeastaan edes osaa suoralta kädeltä sanoa mitä muuta me sinne haluaisimme, pitää vähän miettiä ja makustella. Tällainen avoin ilmavuuskin on hyvä juttu.Talon tapettikerroksista tekemäni tapettitaulu löysi sentään heti paikkansa yhdeltä paneeliseinältä. 


Niin no, joku tv-taso olisi aika jees.


Ennen olohuoneessa oli tällaista. Seinät on jo riisuttu, mutta kattoa ja lattiaa näkyy hyvin näissä kuvissa:
2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Siinä säilyy pala talon historiaa, kun kaikista tapettikerroksista on malli säästössä. Suunnittelilla on samanlainen ylläkertaan, tosin sieltä erilaisia tapetteja on tähän mennessä löytynyt vasta kolme.

      Poista