tiistai 4. elokuuta 2015

Geelilakkaus kotikonstein?

Luin Sally Hansenin Miracle Gel -kynsilakoista Meikkipää-blogista muistaakseni joskus keväällä. Lakka, jolla saisi salonkilaatuisen ja ennen kaikkea kestävän lakkauksen kynsiin kuulosti paremmalta kuin hyvältä. Minä nimittäin käyttäisin värillisiä kynsilakkoja enemmän kuin mielelläni, mutta mikään kokeilemani ei tähän saakka ole kestänyt muutamaa hassua päivää pidempään lohkeilematta. Ei, vaikka käyttäisin alus- ja päällyslakkaakin. Ja koska en jaksa olla laittamassa kynsiäni joka toinen päivä, olen suosiolla pysytellyt nudeissa ja värittömissä lakoissa. Nyt Sally Hansenin lakat kuitenkin iskivät silmääni Stockalla kävellessäni ja ostin samantien sekä värilakan että päällyslakan mukaani. Ja erittäin kirkkaana viininpunaiseen taittavana pinkkinä tietenkin!


Värilakkaa levitetään kaksi kerrosta puhtaalle kynnelle, minä tosin fuskasin kynsien värjäytymisen pelossa sen verran, että laitoin Essien aluslakkaa alle. Annoin molempien kerrosten kuivua huolella ja levitin lopuksi kirkkaan geelilakan päälle. 


Näissä kuvissa lakka on ollut kynsissäni vuorokauden ajan. Peittävyys on oikein hyvä, ei inhottavia raitoja tai epätasaisuuksia, ja päällyslakka kauniin kiiltävä. Tykkään lyhyistä kynsistä ja sehän sopii värillisten lakkojen kanssa mainiosti. 


Nyt vain odotellaan miten käy ja onko Sally Hansenin Miracle Gel todella kaiken hehkutuksen arvoinen. Pysykää kuulolla, seurantaa tulossa. 


2 kommenttia:

  1. Oi, jään kyllä innolla odottamaan uutta postausta siitä miten lakka on kynsissäsi pysynyt. Tumman värilakan kanssa varsinkin se lohkeilu näkyy raivostuttavan nopeaa. Toi valitsemasi väri on enemmän kuin mieluinen. Minkä hintaisia noi lakat ovat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä olivat hinnaltaan 12.50 per pullo. Nyt on 3 vuorokautta täynnä ja hyvin pientä kulumaa näkyy etu- ja keskisormien kynsissä. Aika hyvältä vaikuttaa, vaikka ei sitä valmistajan mainitsemaa kahta viikkoa kestäisikään.

      Poista