tiistai 3. syyskuuta 2013

Hääpäivä ilman Louboutineja

Voihan toe clevage sentään! Asia jakaa mielipiteitä vahvasti, mutta minä valitettavasti olen niitä tyyppejä, joiden mielestä varpaiden pitäisi vähän paremmin mahtua kengän sisälle. Toiset ovat täysin eri mieltä. Itse en pidä varvasvälien näkymistä eleganttina, enemmän tulee tunne liian pienistä kengistä. Ja tämä on todella sääli, sillä kengät olisivat muuten aivan täydelliset. Väri on upea, istuvuus hyvä ja puoli kokoa normaalia kokoani suurempi kenkä juuri oikea. Voimakkaasti kapeneva kärkiosa ei kuitenkaan ole minun jalkojani varten ja Pigalle ei siis selvästikään oikea malli minulle. Niinpä kengät lähtevät palautukseen ja seuraavat hankinnat saavat odottaa aikaa, kun pääsen paikan päälle liikkeeseen kokeilemaan. 


Tänään on meidän kahdeksas hääpäivämme. Sen kunniaksi lähden ensin töihin ja käyn sen jälkeen ostamassa Kodin Ykkösestä poikien huoneeseen uuden maton ennen kuin haen pienet päiväkodista. Illalla temppuillaan, ensin kuopuksen kanssa naperosirkuksessa ja heti perään on esikoisen temppusirkustunnin vuoro. Näinhän se on, että elämä koostuu suurimmalta osin arkisista päivistä ja sen tämä tiistainen juhlapäivä osoittaa hyvin!

Mutta ei se mitään, nyt otetaan miehen mukaan varasuunnitelma käyttöön ja lähdetään jonakin sopivana päivänä metsästämään sitä täydellistä pientä olkalaukkua. Olen aika varma, että päädyn Vuittonin Evaan monogram-kuosissa, mutta toki laukku pitää nähdä vielä livenä. Eva tuntuu kuitenkin näin ennakkoon ja ahkeran googlauksen perusteella parhaalta vaihtoehdolta. Kakkoseksi jää Mulberryn Lily sävyssä oak ja siinä suurin syy kakkossijalle on hinta. Jotain rajaa.

En yhtään tiedä milloin ehdimme kaupoille, oma kalenterini näyttää suhteellisen täydeltä tämän viikon osalta. Kyllä huomaa selvästi, että syksy on tullut ja kaikki rutiinit, harrastukset sun muut alkaneet. Vanhempaintoimikunnan kanssa pyöritetään tiukasti jo tulevien tapahtumien järjestelyjä ja toki uusi työni vie päivistä aikaa yhä enemmän. Sitten kun ostoksille ehditään, käydään samalla ostamassa miehelle hänen toivomansa sykemittari lahjaksi minulta hänelle.

Tässä vielä pieni muistelokavalkadi niille lukijoille, jotka eivät kenties ole hääkuviamme aiemmin nähneet. 
Häitä seurasi kaksi viikkoa paratiisissa Mauritiuksella. Tahtoo takaisin!

6 kommenttia:

 1. Mä olen sun kanssa täsmälleen samaa mieltä tuosta toe cleavagesta. Minunkin mielestäni tuollaiset kengät näyttävät liian pieniltä / väärän mallisilta jalkaan :)

  Mua kiinnostaisi tietää kuinka monta käsilaukkua sulla on ja mitä niistä käytät säännöllisesti. Tämä postausidea tuli mieleen tuosta lahjatoiveestasi. Olen nimittäin itse juuri muuttanut ja yritän karsia tavaramäärän minimiin. Itselläni on 2 juhlalaukkua iltapuvun/pikkumustan kanssa käytettäväksi, 1 arkilaukku ja yksi vähän isompi laukku, johon mahtuu esim. A4-nippu. Noilla neljällä laukulla pärjäisin vallan loistavasti, mutta lisäksi kaapin perältä löytyi vino pino vanhoja laukkuja, joita en käytä koskaan. Heitätkö sinä vanhan laukun pois uuden hankkiessasi vai kertyykö sinullekin laukkuröykkiö jonnekin jemmaan...? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kaksi isompaa, muutama keskikokoinen ja kolme pientä. Ainakin näin muistelisin, mutta ihan varmasti kaapin pohjalta löytyy muutama yllätys. En ole myynyt laukkujani, mutta ainakin yksi potentiaalinen myytävä tulee mieleen. Voin mielelläni tehdä oman postauksen laukuistani heti, kun ehdin.

   Poista
  2. Kiva :) Etsiskelen parhaillaan uutta laukkua melko suurikokoisen Longchampin korvaajaksi, joten olisi mukava saada siihen vähän vinkkejä.

   Poista
 2. Mahtavia hääpäivätunnelmia! Meillä on Mauritiuksen matka tiedossa kuikauden päästä, joten mielelläni lukisin tarkemmankin postauksen häämatkastanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä voisin vaikka kirjoittaa sellaisen lähipäivinä. Ihana paikka, tulette niin nauttimaan sydämenne pohjasta!

   Poista
  2. Ihanaa! Jään innolla odottamaan.

   Poista