maanantai 16. syyskuuta 2013

Farewell to summer in Linnanmäki

Kuopus on viimeiset pari viikkoa puhunut Linnanmäestä ja halunnut mennä sinne. En tiedä mistä tämä on saanut alkunsa ja muistaako lapsi edes kunnolla mikä paikka se Lintsi on, mutta mikäpä siinä. Päätimme miehen kanssa, että eilinen sunnuntai on hyvä aika pistää kesä lopullisesti pakettiin ja käydä vielä kerran hurvittelemassa laitteissa. Kuopus oli onnessaan jo autossa matkalla Lintsille. "Linnanmäellä on aina niin kivaa!"


Ja olihan siellä. Aikaa vierähti kolme tuntia ja siinä ajassa ehti muun muassa ajaa monta kierrosta rekkarallissa (kuopuksen lemppari), käydä ensi kertaa Vekkulassa (esikoinen) ja lopuksi karusellissa sekä maisemajunassa koko porukka. Jakauduimme kahtia niin, että minä kävin kuopuksen kanssa pienempien laitteissa ja mies esikoisen kaverina niissä isommissa. Kuopus on vasta 90 cm pitkä, joten pääsee vain yhteentoista laitteeseen. Esikoinen puolestaan on reippaasti päälle 110 cm, joten laitteitakin on rutkasti enemmän. Molemmilla pojilla oli rannekkeet ja miehellä myös. Tässä ollaan rumpukarusellissa.
Muutama yhteiskuva siinä pyörimisen ohessa. Alempi on tosi ihana! Ja kyllä se syksy nyt on tullut, itsellänikin oli ensi kertaa farkut jalassa sitten kevään. Törmättiin Hevisaurukseen ja Milli Pilliin. Molemmat pojat painuivat saman tien halamaan, taisi jäädä halailu päälle Muumimaailmasta!Karuselli on äidin lempparilaite. Viihtyi siellä esikoinenkin.Viimeisteltiin tämä hauska päivä vielä käymällä Chico'sissa syömässä. Ajattelin monta kertaa päivän aikana, että meillä on maailman upeimmat lapset, joiden kanssa on todella kiva viettää aikaa. Ihan paras perhe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti