sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Pieni laukkuostos

Olen monta vuotta käyttänyt pienen laukun tarpeeseen Vuittonin Evaa. Vaikka yleensä häärään arjessa tuon kaiken mahdollisen tarpeellisen ja tarpeettoman vetävän ison veskani kanssa, on pienellä laukulla paikkansa. Nyt olin jo jonkun aikaa miettinyt toisen laukun hankintaa ruskean monogram-kuosisen Evani oheen. Juhlaan minulla kyllä on clutcheja, mutta nyt halusin arkilaukuksi jonkun ihan erilaisen, helposti crossbodyna käytettävän tilaihmeen. 


Tässä se nyt on, Mulberry Small Bayswater Shoulder Bag. Tuo sininen väri ihastutti heti ja kun tavaraa mahtuu kaikki tarpeellinen, tein ostopäätöksen. Parasta on, että myös tämä, aivan kuten äitienpäivän huivihankintani, on käytettynä ostettu. Sanoinkin siskolleni, että tässä maailmassa on niin paljon uudenveroista ja vähän käytettyä hyvää tavaraa kaupan, että miksi ostaisin uutena. Pätee niin kesäpaikan sisustukseen kuin asustehankintoihinkin.


Laukku on hyvässä kunnossa ja todistetusti aito. Hihna yltää hyvin crossbodyksi tai sitten laukkua voi käyttää olalla. Sisällä on kaksi osastoa ja pieni erillinen tasku esimerkiksi puhelinta varten. Sisälle ei tarvitse tunkea tai asetella tavaraa, asia joka hieman häiritsee toisen pienen laukkuni kohdalla. Hopeanväriset metalliosat tuovat laukun ilmeeseen raikkautta.Tuo väri on kyllä se kuuluisa kirsikka kakun päällä, yhtä aikaa klassinen, mutta ei lainkaan tylsä. Tätä laukkua tulen käyttämään vielä kauan. 


4 kommenttia:

 1. Moi,
  Kaunis laukku. Olisi mielenkiintoista nähdä se päälläsi crossbodyna, että osaisi hahmottaa miten pitkä hihna tuossa on. Itse tykkään käyttää melko pitkänä laukkujen hihnoja ja harmillisen monissa pituus tulee vastaan...
  -My ja Mini-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole nyt kuvaa crossbodyna, mutta yritän muistaa ottaa sellaisen tänään, kun laukkua seuraavaksi aion käyttää. Mutta hihna on selvästi lyhyempi kuin esim. Vuittonin Evassa, joka tulee tuonne lonkan päälle. Tämä jää ylemmäs, mistä syystä olen käyttänyt enemmän olalla kantaen.

   Poista
 2. Höh, luulin kommentoineeni tätä jo silloin kuin olit vasta julkaissut tämän postauksen mutta kommentti on tainnut kadota johonkin netin syövereihin. Mutta piti siis sanoa että onpa kaunis! Ja juuri sopivan kokoinen. Mistä olet löytänyt tämän omasi second handina? :) -Eeva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosiaan hirmu näppärä kooltaan, mitään ei tarvitse tunkea ja kaikki tarpeellinen mahtuu. Tämä on ostettu Facebookin Design Corner -kirppisryhmästä.

   Poista