maanantai 4. tammikuuta 2016

Muutama otos joulusta

Palataan vielä hetkeksi aaton tunnelmiin. Meillä oli ihana joulu. Aatto vanhempieni luona yhdessä siskoni ja poikaystävänsä kanssa, joulupäivä kotona omia lahjoja avaten, niillä leikkien ja yöpuvuissa heiluen ja tapaninpäivä sekä minun vanhempieni luona piipahtaen että miehen sukua tavaten ja lopuksi vielä hyvien ystävien kanssa iltaa istuen. Pidemmittä puheitta pääsette kuvien myötä mukaan tunnelmaan.Jos mä en näe joulupukkia, ei sekään näe mua ja sitten ei ehkä jännitä ihan niin paljon.


Kotilahjoista ykköseksi nousivat Lego Cityn poliisiasema sekä Skylanders-pleikkapeli. Kaikiesta lahjoista ukki osti tänäkin vuonna parhaat, omat trolleyt pienille matkaajille. Darth Vader -kuosisina. Tietty.
Nyt kuusi on viety jätekatokseen, koti riisuttu koristeista ja kalenteriin täytetty uudet puhtaat sivut. Nopeasti joulukuun iloinen ja tunnelmallinen odotus vaihtuu tammikuussa alkaneen vuoden meininkeihin. Kun kaikki on vielä kirjoittamatonta, tuntematonta ja avointa mahdollisuuksille. Tätä vuoden neljättä päivää vietämme pakkasta paossa sisätiloissa, villasukat jaloissa ja kotihommia tehden. Huomenna ohjelmassa on esikoiselle kaverisynttärit ja illalla parturia molemmille pojille. Keskiviikkona menemme leffaan loman loppumisen kunniaksi. Tästä tulee vielä hyvä viikko. 

2 kommenttia:

  1. Hei, haluaisiko teidän Supercharger ystävystyä meidän vastaavan kanssa? Pelissä on hieno on-line kimppapelimoodi mutta meidän listalla ei ole vielä yhtään pelaavaa kaveria.

    VastaaPoista