lauantai 18. huhtikuuta 2015

Satunnaisotoksia viime päiviltä

Olen ottanut kaiken irti siitä ilosta, kun saan taas ajaa autoa. Helpottaa arkea huomattavasti.


Pyörälenkille lähtiessämme huomasin kuopuksen kypärän olevan liian pieni. Pikkutyyppi valitsi itse uuden kypäränsä värin. 


Viikko takaperin käytiin syömässä ravintolassa. Paikaksi valikoitui loistava lapsiperhehelvetti Chico's leikkinurkkauksella ja lastenlistalla. Nirsoilijoiden äiti peukuttaa avoimesti Chico'sin ohella Rossolle.


Scotland Yard -lautapeli on koukuttanut koko perheen. Esikoinen osaa hyvin olla Herra X, jota muut yrittävät saada kiinni miettimällä siirtoja loogisesti eteenpäin. Kuopus tekee omia kiertoajelujaan pitkin pelilautaa.


Viime viikolla pääsimme aamukahville kuopuksen päiväkotiryhmään. Nämä silmälasit kuuluvat kuulemma olennaisesti kotileikkiin.


Kaunis kevätpäivä kaiken räntäsateen keskellä sai meidät taittamaan päiväkotimatkat rullaillen. Kuopus potkupyörällä, esikoinen potkulaudalla.Miehen kanssa olemme tehneet salaatteja päivälliseksi, miten hyvää! Tässä kanalla, avokadolla ja viinirypäleillä tuunattu versio.


Siivouspäivä ja koti puhdas sekä järjestyksessä.


Jokakeväistä tivolireissua vietettiin eilen sadekuurojen säestämänä. Esikoinen kävi laitteissa kaverinsa kanssa, kuopuksella oli isänsä mukana. Minä keskityin olemaan jäätymättä. Nyt kun tämä lauantainen aamupäivä on löysäilty oikein huolella piirrettyjä katsellen, Hesaria lukien ja kahvia nautiskellen, on aika tehdä kauppalista ja lähteä tekemään ruokaostokset seuraaville päiville. Ensi viikosta tulee kiireinen ja ohjelmassa on töiden ja päiväkodin lisäksi muun muassa neljät kaverisynttärit lapsilla, yhdet talkoot, yksi kesäkodin kuntotarkastus ja neljä harrastuskertaa. Viikko huipentuu päiväkodin vanhempainyhdistyksen järjestämään kahvioon MLL:n kirpputorin yhteydessä ja allekirjoitttanut koordinointivastaavana on vastuussa homman vetämisestä maaliin saakka. Paljon pikkujuttuja on tuohon kahviohommaan liittyen vielä auki ja ne pitäisi järjestää. Pitää vireessä, kun on tekemistä!

3 kommenttia:

 1. Lautapelit on meidän perheen lemppis ajanvietto juttu. Tänään lähti tori.fi kautta iso kasa vanhoja pelejä pois kun kaapit tursuaa pelejä. Pitäähän sitä tehdä uusille tilaa :D
  Voi miten iloinen olen tästä keväästä ja tulevasta kesästä, onneksi kaikki ihanuus on vielä edessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen myös laittanut vanhoja pelejä kiertoon eteenpäin ja äsken mies kera esikoisen tuli äänestysreissulta kotiin mukanaan kirjastosta lainattu Cluedo. Tiedetään siis mitä illalla tehdään!

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista