keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Keittiön kevätilme

Kävin viemässä keittiössä kolme vuotta majailleen mustavalkoraidallisen maton pesulaan ja päätin kokeilla jotain uutta. Tämä valkoharmaa matto on tähän saakka ollut makuuhuoneessamme, mutta nyt se pääsi katselemaan avarampia maisemia. Ilmeestä tuli heti kevyempi ja keväisempi, mustavalkoiset raidat saavat muuttaa lastenhuoneeseen kesätalolle.


¨

Tuolit ovat osoittautuneet pieneksi murheenkryyniksi. Mies maalasi ne aikanaan muistiksi käyttäen pohjamaalia ja kaikkea, mutta siitä huolimatta väri hilseilee pois. Nyt päätimme hioa kaiken mustan maalin pois ja jotenkin tuo puu houkuttelee säilyttämään itsensä. Katsotaan mitä keksitään, laitetaanko jotain valkolakkaa tai mitä. Mustan aika taitaa kuitenkin olla ohitse.


Aika kivalta tuo maalin alta paljastuva vaalea puu näyttää. En olisi ihan heti uskonut sanovani tätä. 


Meidän lähikaupasta saa parhaat kukat, tällä hetkellä kotoa löytyy keltaisia liljoja ja pinkkejä neilikoita näiden moniväristen gerberoiden ohella.Olohuoneen puolelle on muuttanut uusi sisustuselementti. Kiitos ystävälle, joka antoi kuntopyöränsä lainaan, nyt saadaan allekirjoittaneen jalkaa ihan kohinalla kuntoon. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti