maanantai 27. huhtikuuta 2015

35+35+10

Nyt kun pääsiäisen aikana väkertämämme kutsut on saatu matkaan ja jo tipahtaneet ystävien ja sukulaisten postiluukuista sisään, voin kertoa hieman enemmän tulevista juhlistamme. Olemme miehen kanssa molemmat tosi innoissamme järjestämässä näitä kekkereitä, niistä tulee huippuhauskat!

Päätimme jo hyvän aikaa takaperin, että tänä vuonna järjestämme isot bileet 35-vuotispäiviemme kunniaksi. Myös häistämme tulee tänä syksynä kuluneeksi kymmenen vuotta, joten päätimme yhdistää tämän merkkipäivän juhlimisen samaan syssyyn ja lähteä siitä liikkeelle. Kaikki on tähän saakka järjestynyt todella helposti, toivottavasti lopppukin jatkuu samaa rataa.

Oli hyvin pian selvää, että meille kotiin ei ajattelemamme vierasmäärä mahtuisi, kutsuja nimittäin lähti yli 70 hengelle. Ryhdyimme siis tutkimaan millaisia vaihtoehtoja täällä kotikaupungissamme olisi juhlatilojen osalta ja hyvin pian löysimme juuri meille sopivan. Ravintola Kappelin Kellari Espalla on juuri sitä mitä toivoimme, eli riittävän tilava, tarpeeksi yksityinen ja ennen kaikkea A-oikeuksin varusteltu niin, että vieraat voivat itse käyttää baarin antimia hyväkseen illan mittaan. Myöskään erillistä tilavuokraa ei peritä illan tuoton ollessa tietyllä tasolla ja sijaintihan tuossa on aivan ykkösluokkaa. Mies hoiti varauksen ja syyskuun viimeisenä lauantaina juhlitaan.


Kellari on varattu meille alkuillasta aamuyöhön saakka niin, ettei juhlaseurueen tarvitse siirtyä toisaalle ennen pilkkua. Tilaan on oma sisäänkäyntinsä Kauppatorin puolelta ja sinne on helppo tulla, käyttipä sitten julkisia tai tuli kävellen lähistöltä. Tilasta löytyy narikka, oma baari ja useampia huoneita. Niin ja tanssilattia tietysti!


Me tarjoamme pientä syötävää ja kuohuvaa aluksi, minkä jälkeen on jokaisen omassa harkinnassa mitä baarista ostaa. Tällä hetkellä mietinnässä onkin juuri ruokatarjoilu, eli menemmekö naposteltavan voimin vai lisäämmekö kattaukseen myös salaatteja ja muuta ruokaisampaa. Kuohuvaa tulee olemaan tarjolla alkuun sen verran kuin sitä nyt sitten kuluu. Ei se ole niin pullon päälle! Illaksi on mahdollisuus buukata myös dj soittamaan, sitä harkitsemme myös. Asiassa on puolensa, mutta en ole ihan varma tarvitsemmeko me kuitenkaan muuta kuin läppärin ja soittolistoja. 


Toivomme siis, että lähisukulaiset ja ystävät kiskovat rennot juhlavetimet niskaan ja tulevat tuolloin viettämään toivottavasti hauskaa ja onnistunutta iltaa kanssamme. Kaiken kukkuraksi päätin, että nämä juhlat vietetään ilman lapsivieraita, jotta kaikilla olisi mahdollisimman rentoa ja vaivatonta, myös meillä. Olen suuri koko perheen juhlien ystävä, mutta nyt tuntui siltä, että tarvitsemme juuri tällaisen aikuisten illan ilman, että yksi vikkelä on karannut huomaamatta kohti Kauppatoria samaan aikaan, kun kahdella seuraavalla on käynnissä tappelu iPadin herruudesta yhden valittaessa tylsyyttä ja toisen vessahätää. Pojat saavat hoitajan tänne kotiin alkuillaksi vaikkapa MLL:n kautta ja vanhempani puhuivat vähän siihen malliin, että nappaisivat pikkukundit yöksi mukaansa siinä vaiheessa, kun heille juhliminen riittää. Mutta tätä ehdimme vielä miettiä, pääasiahan on, että suuret linjat ovat tässä vaiheessa selvillä ja kutsut on saatu matkaan! 
Juhlapaikan kuvat: goexperience.com2 kommenttia: