sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Puutarhajuhlissa

Eilen meillä oli ihana päivä ystäviemme puutarhajuhlissa. Kymmenen aikuista, viisi vikkelää leikki-ikäistä, yksi vauva ja yksi vielä vatsassa. Oli ystävien piha, paljon hyvää ruokaa ja juomaa, uimista ja leikkejä lapsille, monia vaihdettuja kuulumisia ja illalla vielä saunomista. Oli lasten vesipyssyjä ja kastuneita vaatteita aikuisilta, kun kulman takaa ammuttiin nauraen kohti. Oli siiliperheen ruokintaa ja piknik lapsille viltin päällä nurmikolla. Oli onni ystävistä!
Minulla oli päälläni raitaa raidalla, sekä hame että paita ovat Lindexin Holly&Whyten mallistosta. Illalla karattiin vielä miehen kanssa Kappelin terassille nauttimaan kesäillasta sen jälkeen, kun olimme vieneet pojat yökylään sitä pyytäneille vanhemmilleni. Eilinen päivä oli Suomen kesää ja kesälomaa parhaimmillaan. Nyt blogi hiljenee seuraavaksi viikoksi, sillä en luonnollisesti kanna konetta matkalle mukaan ja hotellien verkkoyhteydet ovat oman kokemukseni mukaan yleensä aika onnettomat. Mutta katsotaan, jos jonkun tunnelmakuvan saisin tänne iPadilla laitettua. Tänään pestiin pyykit, huomenna pakataan ja tiistaiaamuna aikaisin lähdetään matkaan. Adios, Mallorca kutsuu!

7 kommenttia:

 1. Miksi sulla on aina hiukset kiinni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapa, tottumus, laiskuus. Mulla on ollut hiukset aina kiinni vähintään viimeiset viisitoista vuotta. Auki ne ovat aina tiellä, suussa, sotkussa.

   Poista
  2. Hehehehe, tätä samaa mäkin olen livenä kysynyt. :) Ihanat puutarhajuhlat! <3 Ihanaa Mallorcan reissua teille!

   Poista
 2. Teillä on ollu kyl mahtava päivä ystävien kanssa, niistä kannatteekin nauttia. Ihana asu sinulla ♥
  Mulla taitaa kans olla aina tukka kiinni, olen ehkä maailman surkein laittaan hiuksia tai sit mulla on vääränlainen malli kun tuntuu että auki olevana se näyttää kamalalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, meillä on huippu ystäväporukka alkaen jo ala-astevuosilta. :) Harvoin vaan tulee nykyään nähtyä, kun lapsiperhearki on vienyt lähes kaikki mennessään, luonnollisesti.

   Poista
 3. Ihanaa reissua! Tuo hame on kyllä tosi kiva!

  mulla oli myös aina hiukset kiinni ennen. Sitten leikkasin ne lyhyeksi ja nyt ei enää saa kiinni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tiedä mitä mä tekisin näille, huomenna pitäisi varata kampaaja ensi kuulle. Ainakin pitää pätkäistä reilusti, nyt tämä reuhka on tosi raskas. Ehkä sellainen olkapäitä hipova malli on ollut paras, sellainen kevyt pitää auki edes joskus.

   Poista