maanantai 14. heinäkuuta 2014

Puhtaat siniraitaiset lakanat

Teki mieli saada vähän raikasta kesäilmettä makuuhuoneeseen ja vastaus löytyi Stockan alennusmyynneistä. Klikkasin verkkokaupan kautta kotiin Marco Polo Home -merkkiset lakanat tyynyliinoineen ja pääsin tänään lakanat pestyäni petaushommiin. Uusissa lakanoissa on yleensä niin voimakas kemikaalien tuoksu, että heitän ne aina ensiksi pesukoneeseen.Meillä ei ole aikaisemmin ollut Marco Polo:n tekstiilejä, mutta nuo vaikuttavat ensituntumalta tosi hyviltä. Ovat ilmavat ja tosiaan kuosiltaan raikkaat. Eivät sellaiset löysät lärpäkkeet, joihin kaikki irtohiukset ja pölyhiukkaset tarttuvat, vaan kuohkeat ja laadukkaan oloiset.Ryppyiset ne ovat kuin mitkäkin, mutta sille nyt ei voi mitään. Silittämään ei vaan pysty, on parempaakin tekemistä!
9 kommenttia:

 1. No huh!
  Raidallien tapetti, kuvio taulut. Eri raitaa ryppyiset lakanat, tähtikuvio tyynyliinat ja kaiken lisäksi kuvio matto................ Hyvää yötä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi mä en ota tätä sisustusta niin kovin vakavasti. :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Ihanan kesäisen näköiset lakanat! Pitääkin mennä tsekkaamaan Stockan ale vielä kerran;)
  Minusta teidän makuuhuoneenne näyttää todella kauniilta muutenkin! Itse tykkään nukkua sileissä lakanoissa ja olen saanutkin isoäidiltä lahjaksi mankelin, sukuvika ilmeisesti;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vähän luulen, että äitini on aina yhtä kauhuissaan siitä, että meillä ei silitetä lakanoita, tai mitään muutakaan. Olisihan ne sileinä ihanat, mutta ei pysty. :D

   Poista
 4. Millainen päiväpeitto on tulossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päiväpeittoa ei tule. Luovuimme siitä pari vuotta sitten tänne muutettuamme, kun se edellisessä kodissammekin oli vain tuolilla eikä kukaan jaksanut pedata sänkyä päiväpeitolla. Sen sijaan oikaisen peitot ja tyynyt aina aamuisin ja vaihdan lakanat kerran viikossa.

   Poista
  2. Kätevää! Meillä valitettavasti makuuhuone on ensimmäinen huone, jonka jokainen näkee, kun tullaan sisään, niin emme voi toteuttaa samaa ilman, että ensivaikutelma kärsisi. Ehkä sitten joskus, jos meille tulee yläkerta!

   Poista
  3. Meillä oli sama edellisessä asunnossa, jossa makkari avautui suoraan olohuoneesta. Sitten ennen vieraiden tuloa äkkiä pedattiin.

   Poista