torstai 10. heinäkuuta 2014

Golf-kärpäsen puremat

Me olemme miehen kanssa olleet jo pitkään kiinnostuneita golfin aloittamisesta. Totuusa vain on pikkulapsiaikana ollut tähän saakka se, että ei meillä ole mahdollisuuksia pelata yhdessä, toisen pitäisi aina olla lasten kanssa toisen kiertäessä kenttää. Nyt kuitenkin esikoinen on kasvanut niin isoksi, että hänet voi hyvin ottaa mukaan pelailemaan ja niinpä ensimmäinen askel kohti toivottavasti koko perheen tulevaa harrastusta on otettu. 


Heti miehen loman alkajaisiksi viime viikolla kaksikko kävi golfin alkeiskurssin. Paikaksi valikoitui Tuusulan Golfklubi, sillä perheestämme löytyy sinne osake, paikka on tuttu ja ennen kaikkea lähellä vanhempiani. Näin me kuopuksen kanssa hengailimme siellä yhtenä päivänä miehen ja esikoisen harjoitellessa ja muutenkin ajomatka tuonne on todella iisi. Kurssi sujui mainiosti ja kuvassa kaksikko poseeraa uunituoreiden green cardiensa kera. 

Sitten alkoi varusteiden hankinta. Onneksi tajusimme katsoa käytettyjen tarvikkeiden markkinat, sieltä nimittäin löytyi lähes kaikki tarvittava. Mies otti käyttöönsä osan isäni vanhoista mailoista, sillä isäni ei enää jaksa pelata. Golfbägi löytyi käytettynä sekin. 


Myös esikoiselle löytyivät valmentajien suosittelemat US Kids Golfin mailat bägin kera hyvään hintaan. Tori.fi oli meidän aarreaittamme tässä ja kun normaalisti lapsen mailoista saa maksaa useamman sata euroa, jäi tälle setille hintaa alle satanen. Hyvä diili siis, etenkin kun näihin pätee sama kuin kaikkiin muihinkin lasten urheiluvarusteisiin. Joka vuosi pääsee ostamaan uudet ja isommat.Mies kävi hakemassa alennusmyynneistä itselleen pari uutta mailaa ja kasan erilaisia tarvikkeita palloista alkaen. 


Niin ja tietysti kengät. Hauska sattuma, että molemmille löytyi valko-oranssit golfjalkineet. Tässä innokkaat golfarit lähdössä testaamaan Talman yhdeksän reiän mittaista par 3 -rataa. He ovat käyneet nyt ahkerasti harjoittelemassa ja esikoinen on jaksanut yllättävän hyvin. Hänestä golf on superhauskaa!Samaan aikaan me kuopuksen kanssa suuntasimme kummityttöni synttärikutsuille herkkupöytien ääreen!


Toiveissa olisi, että muutaman vuoden kuluttua minä pääsisin lajin alkeita opettelemaan tämän kaverin kanssa. Sitten golf voisi olla tosiaan meidän koko perheen yhteinen harrastus ja tapa viettää aikaa yhdessä. Pidetään siis peukkuja, että miehen ja esikoisen innostus kestää!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti