sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Ensin kiristi, sitten helpotti

Olen todella huono sietämään epäjärjestystä ja sotkua. Kaksi viikkoa yhteistä lomaa takana, kaikki kotona ja lopputuloksen voi arvata. Koska kolmea muuta perheeni jäsentä ei pieni sekasotku vaivaa lainkaan, huomaan itse keräileväni vaatteita lattioilta, leluja pöydiltä ja siivoavani muruja jatkuvalla syötöllä. Ensin kiristi, sitten napsahti ja nyt taas helpottaa. Jos ne tavarat vaikka taas parin päivän ajan eksyisivät oikeille paikoilleen muidenkin kuin minun toimestani ja en olisi itse ainoana vastuussa mukaan otettavista tavaroista ja pakkaamisesta.

Eilen lähdettiin iltapäivällä uimaan esikoisen kummiperheen kanssa. Alkuun lasten mielestä kylmältä tuntunut vesi ei enää haitannutkaan yhtään ja porukka puljasi rantavedessä minkä ehti.Välillä pidettiin vesimeloni- ja hernetaukoa. Kuopus oli kurassa kasvoista pieniin varpaisiin.Loppupäivä iltaan saakka vietettiin grillaten ja herkutellen. Lapset pomppivat itsensä hikeen trampoliinilla, pelasivat Unoa korteilla ja juoksivat syömään jälkiruoaksi jäätelöä, mansikoita sekä "tösseliä", kuten kuopus strösseliä nimittää. Kesä, loma ja kaverit, ihan parasta!

Nyt alamme tehdä lähtöä vanhempieni luokse, taas olisi ohjelmassa grillaamista ja syömistä. Mies ja esikoinen pudotetaan matkalla golfkentälle ja me kuopuksen kanssa suuntaamme kauppaan. Illalla sitten futista, jos suinkin jaksan valvoa. Tähän mennessä olen ollut iltamatsien aikaan jo unessa tai ainakin lukemassa sängyssä. Mutta ehkä loppuottelun kunniaksi sitä voisi vähän pinnistellä!
2 kommenttia:

  1. Täällä on myös lomalaisella kiristellyt ja yksi ilta napsahti jq pahasti. Meillå noi kolme olettavat että äiti rakastaa siivota toisten sotkuja ja sotkevatkin sen mukaisesti. Pakko tehdä pieniä pyrähdyksiä pois kotoa tai muuten oma lomani kuluu siivotessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, tutulta kuulostaa. Syystä tai toisesta kolmea miespuolista ei haittaa lainkaan, mutta minä näen jokaisen roskan ja pölyhiukkasen. Raivostuttaa välillä niin.

      Poista