tiistai 2. heinäkuuta 2013

Valmistujaisjuhlat

Oli aivan ihanat juhlat! Olen niin otettu kaikista muistamisista, paikalle päässeistä läheisistä ja hyvästä mielestä, joka juhlissa vallitsi. Lapset leikkivät (lue: riehuivat, omani siis) ja olivat täysillä mukana. Aikuisilla riitti juttua herkuttelun ja kuohuvan lomassa. Todella kivat koko perheen kekkerit!


Illalla jatkoimme vielä tyttöjen kanssa ulos terassille ja kotiovella kolkuttelin yhden aikaan yöllä. Kirjaimellisesti kolkuttelin, avaimet nimittäin olivat jääneet kotiin. Keskeltä sänkyä minua tervehti iloisesti hymyilevä kuopus, joka yhä hymyillen kuukahti jatkamaan unia. Äiti oli tullut kotiin. 


Seuraavana päivänä oli hyvä ihastella kukkaloistoa, todella osuvia ja kauniita lahjoja (mm. pari taulua, Muranon kristallia olevat viinilasit, täydellisiä lahjakortteja ja kodin esineitä) ja syödä lisää kakkua.

Suurin kiitos kuuluu miehelleni, joka oli isona apuna ennen juhlia, hoiti kaikkea itse juhlissa ja lopuksi vielä siivosi jäljet seuraavana päivänä minun nukkuessani. Sain upeat juhlat, kiitos siitä!

4 kommenttia:

 1. Onnea maisterille ja mukavaa, että juhlat olivat onnistuneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset onnitteluista, meillä oli kivat juhlat!

   Poista
 2. Onnea vielä ja kiitos mukavista juhlista! Puhuttiinkiin G:n kanssa, että jotainhan sun on ensi kesänäkin keksittävä, että tämä perinne jatkuu ;) Viime kesänä tupareita, nyt valmistujaisia, ensi kesänä.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, mitäköhän mä keksisin! Sitä seuraava kesä onkin helppo, silloin voidaan pitää meidän yhdistetyt 35-vuotisjuhlat.

   Poista