torstai 25. heinäkuuta 2013

Huivihuuma

Mrs Eriksson loves huivit. Becksöndergaardin kyseiset vaatekappaleet ovat ihastuttaneet jo tovin ja ainoa este hankinnalle on valinnan vaikeuden lisäksi ollut hieman tyyris hinta. 

Pari päivää sitten tein pientä blogikierrosta ja eksyin Mrs Jonesin verkkokauppaan. Muutama klikkaus ja niin monesti ihailemani huivi oli tulossa kotiinpäin, kolmenkymmenen prosentin alennuksella. 

Arvostan kovasti kaunista paketointia ja käsin kirjoitettua korttia.Silkkiä ja villaa, harmaata ja mustaa, raitoja ja -yllätys yllätys maakravulle- ankkureita. Tulevan syksyn luottoasuste epäilemättä. Kuka sanoo, että ankkurit kuuluvat vain kesään?

4 kommenttia:

 1. Kaunis huivi, maltillinen mutta silti kivaa "jujua":) Olen itse myös ihastunut Becksöndergaardin huiveihin, kaksi keskenään tosi erilaista merkin huivia löytyy kaapista. Kesä on ihanaa aikaa, ainoa mikä helteessä harmittaa on se, ettei voi käyttää huivia kaulassa;) Muistatko onko tuota mallia tummansinisävyisenä, sopisi työhuiviksi aiheen (ja sinisen värin) perusteella ja tummansininen on jotenkin noussut lempparivärikseni viime aikoina. Syksyä ja huivikelejä siis odotellen;) terkuin Heini:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en muista onko juuri tuota tummansinisenä, mutta tähtihuiveja ainakin oli. Olen itsekin tykästynyt tummansiniseen ihan viime aikoina, yllätykseksi itselleni. Ennen en tykännyt yhtään, nykyään kovasti.

   Poista
 2. Ihana! Olisinpa minäkin huomannut tuon alen, olisi voinut tilatakin jonkun huivin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä kaunis. Ensin mietin oranssisävyistä, mutta en sitten ollut niin hurja kuitenkaan. :D

   Poista