tiistai 9. heinäkuuta 2013

Pränikät pokat

Hankin Instrun kesäalesta itselleni uudet silmälasit. Vanhat ovat pari vuotta jo keikkuneet nenälläni ja ovat ne saaneet vähän osumaakin. Muovi väsyy ja linsseissä näkyy naarmuja. Ajattelin siis siirtää ne kotikäyttöön ja ostaa itselleni uudet kehykset toisiksi laseiksi.


Asuinalueemme Instrumentariumissa on paitsi hyvä valikoima, myös erinomainen palvelu. Eivät pettäneet tälläkään kertaa ja uudet kehykset linsseineen laitettiin tilaukseen. Käytän silmälaseja joka päivä ja myös aurinkolaseissani on vahvuudet. Piilolinssit ovat käytössä silloin tällöin, mutta eivät edes kerran kuussa. Olen käyttänyt laseja pienestä lapsesta saakka, ne ovat osa minua. En kaipaa leikkaukseen, enkä sellaiseen edes uskaltaisi mennä. Sen verran on näkö vaihdellut vielä aikuisena, että pysyttelen ihan vaan lasien käyttäjänä. 


Tällä kertaa valitsin vaaleampaa ruskeaa ja hieman isompaa kuin edellisissä, tosin hyvin samankaltaiset tummat pokat nämä uudetkin ovat. Merkki on Boss ja olen enemmän kuin tyytyväinen. Kyllä kelpaa taas laittaa näkimet nenälle! 


Tässä in action lomalla, olemme kuvissa Dubrovnikin vanhassa kaupungissa.
2 kommenttia:

  1. Hienot uudet lasit! Minäkin olen silmälasien käyttäjä, enkä haaveile silmäleikkauksesta. Kiitos tästä postauksesta, nimittäin tämän innostamana päätin vihdoinkin kesäloman aikana hankkia itselleni uudet arkilasit koti- ja vapaa-ajan käyttöön. Nykyisissä on linssit todella kuluneet ja se häiritsee joka päivä. En vaan ole saanut aikaiseksi mennä optikolle uusia hankkimaan. Nyt päätin lähteä kaupunkiin heti huomenna! Minulla on myös toiset lasit, ns. paksusankaiset trendilasit, mutta niiden käyttö kotona, liikkuessa jne. ei oikein tunnu luontevalta, kun ovat niin raskaat. Niissä on kyllä näihin kotilaseihin verrattuna se hyvä puoli että niillä näkee aika hyvin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että sait tästä inspiraatiota! Toivottavasti löytyi mieluiset kehykset!

      Poista