maanantai 14. maaliskuuta 2016

Me aloitettiin kevät!

Viikonloppuna oli niin mahtava ilma, että kevään tulon oikein tunsi. Aurinko lämmitti jo ja lapset halusivat pyöräilemään. Siispä eilen laitettiin talvehtineet polkupyörät kuntoon ja ei kun matkaan.


Esikoinen siirtyi 20-tuumaiseen pyörään ja sai ensimmäistä kertaa pyöräänsä vaihteet. Kulkupeli on käytettynä saatu, mutta pelittänee oikein hyvin vielä ainakin yhden lapsen käytön. Kuopus, joka viime syksynä siirtyi potkupyörästä suoraan polkemaan, sai käyttöönsä esikoisen vanhan 16-tuumaisen fillarin. Hyvin sujui, eikä polkeminen ollut samanlaista sotkemista kuin pienemmällä pyörällä syksyn harjoitteluissa. Lähdettiin rannalle, jossa pojille löytyi leikkikavereita. Me miehen kanssa odotimme jo kahvilan aukemista. Olisipa kiva päästä jo pääsiäisenä sinne istumaan ja katselemaan lasten leikkimistä kahvikupin ääreltä.
Tällä viikolla mennään ostamaan molemmille kundeille vielä soittokellot pyöriin ja katsotaan uusia pyöräilykypäriä, sillä kumpaisenkin kuuppa on kasvanut ja vanhat alkavat olla vähän hupaisan näköisiä päälaella keikkuessaan. Eivätkä tietysti suojaa kunnolla. Sellaiset skeittimalliset voisivat toimia aika kivasti.

1 kommentti:

  1. Tigerissa on edullisesti monenlaista pyöräilytarviketta, soittokellojakin (ainakin viimeksi kun kävin). Tosin niitä löytynee myös pyöräilykypäräkaupasta, ainakin jollain hinnalla.

    VastaaPoista