sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Happy Birthday Hubby!

Tänään on juhlittu 36-vuotiasta miestäni. Saimme äitini lapsenvahdiksi ja vein miehen juhlapäivän kunniaksi Kämpin brunssille. Pari tuntia yhteistä aikaa herkullisen ruoan ja juoman siivittämänä tuli tarpeeseen. 

Tänään oli myös vuotuisen Kaapelitehtaalla järjestettävän taidegrafiikan myyntitapahtuman Teos 2016:n viimeinen päivä ja poikkesimme kotimatkalla katsomassa valikoimaa. Sanotaan nyt niin, että pari lasia kuoharia luo otollisen pohjan taidegrafiikan ostolle. Tosin pisteet meille siitä, että menimme etsimään teosta tiettyyn paikkaan kotonamme ja sinne sellaisen myös löysimme. Yhden toisen ohella.
Varsinaisen lahjan ostin miehelle jo Pariisista, kun vein hänet Vuittonille valitsemaan uuden solmion sekä syntymäpäivän että uuden työpaikan kunniaksi. Mies päätyi vaaleanpunaiseen.


Nyt on palattu taas arkeen, kun tulimme kotiin, esikoinen häipyi naapuriin kaverilleen ja kuopuksen kaveri on meillä leikkimässä. Minulla on vielä kolme jaksoa Netflixiin perjantaina tullutta House of Cardsin neloskautta jäljellä, säästelen herkkuja iltaan, kun lapset ovat nukahtaneet. Tähän mennessä sanoisin, että pienoisen pettymyksen aiheuttaneen kolmoskauden jälkeen ollaan taas huipulla. Erittäin hyvä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti