maanantai 4. toukokuuta 2015

Uudet pokat

Mies oli miettinyt uusien silmälasien ostoa jo jonkin aikaa ja minäkin aloin katsella omiani vähän sillä silmällä, että ovathan ne olleet aika kovassa päivittäisessä käytössä jo pari vuotta. Kuin tilauksesta paikallinen Instru mainosti kaksia laseja yksien hinnalla, joten eräänä iltapäivänä päätimme mennä sovituskierrokselle. Lopputuloksena haimme molemmille uudet pokat pari viikkoa myöhemmin.

Itse olen voimakkaiden kehysten ystävä ja viimeiset viisitoista vuotta käyttänyt tummia muovikehyksiä. Sävy on vaihdellut keskiruskeasta lähes mustaan, mutta nyt päätin lähteä hieman pehmeämmälle linjalle. Nämä vaaleanruskeat Michael Korsin kehykset tuntuivat hyviltä kasvoilla ja näyttivät hyviltä peilissä. Tulivat siis valituiksi. 


Muoto on hieman pyöreämpi kuin vanhoissa kulmikkaammissa kehyksissä, jotka nekin ovat täysin käytössä vielä, mutta onpahan nyt valinnanvaraa.

Mies nappasi kuvat viime torstaiaamuna, kun olimme lähdössä töihin ja päiväkotiin. Vaatevalinta tuona päivänä oli hyvin casual, tummansiniset farkut ja raitapaita toimivat aina, kaveriksi ne saivat vielä mustat ballerinat ja ruskean Bayswaterin. 


Mutta kuka se sieltä tulee kuvauskaveriksi!? Tule rakas tänne äidin viereen kuvaan.


Sehän on turtles!
2 kommenttia:

  1. Ihanat pokat, sopii sinulle todella ihanasti. Olisi ollut kiva nähdä pokat vielä silleen että sulla ois ne ihanat hiukset auki 😉.

    VastaaPoista