sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Lastenvaatettajan unelma-aika

Lastenvaatteiden uudet kevät/kesämallistot ovat alkaneet ilmestyä pikkuhiljaa merkiltä kuin merkiltä. Me&I-uskovaiset taitavat päästä ostoksille tänään, samaten Mini Rodini julkaisi uuden mallistonsa ensimmäisen erän ja epäilemättä pankkikortit vinkuivat useassa osoitteessa. Myös itse eniten odottamani Pomp de Lux on julkaissut uuden kuvastonsa.

Me&I:n lastenvaatteet eivät ole minun makuuni lainkaan, mutta kutsuilla olen käynyt muutaman kerran ja jokunen naistenmalliston vaate kaapistani löytyy. Myöskään Mini Rodini ei tällä kertaa iskenyt. Olen aiemminkin kirjoittanut merkin kaksijakoisuudesta, kun esimerkiksi takit ovat usein aivan huippukivoja samaan aikaan kun sisävaatteiden kuosit pelkästään ihmeellisiä. Tämän malliston nimi on "See you later Alligator" ja meidän rahamme säästyvät. Ei krokotiilejä tai muita vesielukoita meille, kuten ei myöskään viime mallistosta rottia tai käärmeitä. 


Kuvat: minirodini.com

Pomp de Lux sen sijaan on jälleen kerran tehnyt kauniin lastenvaatemalliston. Tytöille löytyvät perinteiset tyllit ja pojille paljon raikkaita sävyjä ja klassisia leikkauksia. Uutuutena mallistossa on mukana printtipaitoja, joita ehdottomasti tulee poikien kesägarderobiin. Myös farkku ja mintunvihreä iskevät ja kahden viikon kuluttua pääsen kutsuille ihastelemaan vaatteita livenä, kun kuopuksen kummitäti pitää perinteiset kutsunsa. Sitä odotellessa muutama maistiainen tässä:
4 kommenttia:

 1. Samanlaisia vaateaatteitat täällä, ME&I ei ole enää innostanut varmaan kuuteen vuoteen, aikonaan mallistot olivat kivoja. MiniRodinilla on minusta myös kivoja takkeja, mutta pääosin printit ovat aivan käsittämättömiä, enkä ymmärrä niiden huimaa suosiota. PdL:stä täälläkin tykätään ja uutta mallistoa odotetaan innolla, näytti lupaavalta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle Me&I on aina ollut liian värikästä, pojilla on ollut sieltä muutama paita. Mini Rodinin takit ovat tosi kivoja minustakin ja niiden slimmit housut ja farkut tosi hyviä kuopukselle. Harvoin vaan raaskin ostaa uusina niitä, joten metsästän käytettyjä. PdL taas on ihan mun makuun.

   Poista
 2. Piti kommentoida tätä. Olin sunnuntaina me&i-kutsuilla ja sieltä matkaan lähti fantastic boatneck dress itselle. Uumoilen siitä loistavaa työvaatetta pese ja pidä -meiningillä. Poika halusi kissapaidan, tyttö ei mitään, joten noilla mentiin. Mä tykkään muutamasta noista Mini Rodineistakin, mutten ole mitään ostanut. Niillä Pomp -kutsuilla epäilemättä sitten tulee "jotain" ostettua.

  VastaaPoista