tiistai 4. marraskuuta 2014

Tuliaisia Lontoosta

Palataan vielä hetkeksi Lontooseen ja kurkataan, että mitä kaikkea me sieltä sitten raahattiin kotiin? Aika vähän mitään, vaikka sen verran epätasapainoisesti olin onnistunut laukut pakkaamaan, että päädyin Norwegianin itsepalvelupisteellä aukomaan ylikiloista laukkua ja napsimaan sieltä kamaa käsimatkatavaroihin. Se kevyempi laukku kun oli todella viisaasti tietysti jo skannattu hihnalle ja lähtenyt matkaan kohti ruumaa. 

Mutta aloittaaksemme lasten tuomisista, tärkeimmät näette tässä. Pumba on esikoisen valinta ja kuopukselle toimme teatterista oman Timonin. Se olikin nappivalinta, sillä lapsi rakastui nelisormimangustiinsa ja nukkuu sen kanssa joka yö.


Ja legoja, mitäs muutakaan.


Esikoinen oli jo pitkään toivonut omaa lompakkoa ja tällainen rahakukkaro löytyi Cath Kidstonilta. 


Ja kun esikoinen sai lompakon sekä jotain iPad-pelaamiseen liittyviä härpäkkeitä, sai kuopus Lentsikat-lelun ja kirjan. 


Esikoisen äiti puolestaan sai esikoiselle kauniin uuden pipon ja raidallisen kauluspaidan. Mietin mielessäni ostaessani paitaa Gapin alesta, että kuosi on aivan samanlainen kuin esikoisen vastaavassa RL:n paidassa, mutta hintaa kaksi kolmasosaa vähemmän. Johtuneeko puuttuvasta ratsastajalogosta rinnassa...No piposta se sitten puolestaan löytyy.



Miehen ainoa ostos näkyy tässä. Fani on fani, vaikka mitä tapahtuisi1


Minä puolestani löysin Selfridgesin jouluosaston. Ja nämä pallot, jotka sai valita mustasta ja valkoisesta vaihtoehdosta omalla tekstillä ja kirjaimet painettiin siinä odotellessa palloihin. Posliiniset joulupallot ovat minun aarteeni, en taida raaskia antaa niitä poikien omiin kuusiin lainkaan. Kotimatkankin ne taittoivat huiviin käärittynä laukussa. 


Tämä puolestaan on ihan ehtaa muovia, mutta kivalla kuviolla ja sopii meidän punaisen ja kullan sävyttämään joulunaikaan. 


Itselleni ostin kaksi pokkaria. Nyt leffassakin pyörivästä Gone Girl -jännäristä epäilen nauttivani enemmän kirjoitettuna kuin kuvitettuna ja Louisa M. Alcottiin kirja Good Wives taas on jäänyt lukematta. Jälkimmäinen seikka sinänsä on melko hämmentävä ottaen huomioon, että Pikku Naisia on yksi suosikkikirjoistani ja olen lapsena ja nuorena lukenut sen valehtelematta kymmeniä ja taas kymmeniä kertoja. Tuo Good Wives on suomeksi Viimevuotiset ystävämme.


Dermalogicat olivat rapiat puolet siitä hintatasosta, millä niitä Suomessa myydään. Ja kun ne purkinpohjat näkyivät useammassakin tuotteessa jo, ostin uudet matkalta. 


Heräteostosten kategoriaan puolestaan menee tämä philosophyn huulirasva. En tiedä olenko koskaan kertonut, että olen huulirasva-addikti. Parasta saa tässä tapauksessa marketista ja sinistä Labelloa löytyy tällä hetkellä niin makuuhuoneesta, keittiöstä kuin myös käsilaukusta. Vielä ei ole voittajaa löytynyt, ehkä tämä olisi sellainen?


Niin ja se Gap, siellähän sattui olemaan alennusmyynnit parhaillaan menossa ja aletuotteista otettiin vielä kaksikymmentä prosenttia pois. Uusin siis perusvaatevalikoimaa ihan töitäkin ajatellen. Mitään kovin erikoista en töihin tarvitse, mutta siistiä toki kuitenkin. Kotimatkalle laukkuun pakattiin siis kolme trikoopaitaa, harmaa-valkoraitainen sekä sini-valkoraitainen trikoinen hame, trikoomekko, yksi hameen kanssa käytettävä pusero, harmaa neule ja samanvärinen neuletakki. Kaikkien hinnat olivat 2,99-19,99 kappaleelta ja tosiaan sen parikymmentä prosenttia vielä lisäalennusta. Ei tullut kassillinen uutta puettavaa kalliiksi.



5 kommenttia:

  1. Miten sinulta voinut jäädä Viimevuotiset ystävämme lukematta? Minulla on hyllyssä koko sarja suomennettuna (sain isältäni ne ja Runotytöt yllärilahjaksi lapsena kun isä oli törmännyt niihin kaupassa uusintapainoksena) ja tuo on kyllä ihana tarina, vaikkakin sarjan neljäs osa alkoi mennä vähän omalaatuiseksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkään ymmärrä miten en ole lukenut sitä, kun ajatellaan että osaan Pikku Naisia suunnilleen ulkoa. Mä en muuten koskaan ole oikein ollut Runotyttö-ihminen, Vihervaaran Annat sen sijaan ovat erottamaton osa kirjahyllyäni.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Nämä olivat sitä "pakko saada"-osastoa. Jouluna sitten ripustetaan olohuoneen isoon kuuseen.

      Poista