keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Ready-set-go!

Työt, eskari ja päiväkoti on nyt jätetty hetkeksi taka-alalle ja katseet suunnattu kohti huomenna aamulla alkavaa matkaa. Tänään kävin vielä nopeasti apteekissa, hain pojat päiväkodista ja tultiin suoraan kotiin pakkaamaan laukkuja. Viimeiset pyykit oli pesty jo eilen, joten ei tarvinnut kuin laitella tavaraa kasaan. Myös passit ja muut tärkeät jutut odottivat lipaston päällä valmiina pakattaviksi.


Päätin ottaa erikseen pienen käsilaukun ja lisäksi isomman käsimatkatavarakassin koneeseen. Pojat pakkasivat omat reppunsa ja sinne laitettiin unikavereiden, muutaman pikkuauton ja kirjojen lisäksi vähän tekemistä lentomatkalle.


Mies ja esikoinen ovat vielä futiksessa ja me lähdimme kuopuksen kanssa ostamaan eväitä ja lukemista lennolle. 


Nyt kaikki on valmista, mukana yksi iso laukku ja yksi trolley. Tilaa näyttää jäävän oikein mukavasti myös tuliaisia varten. Esikoinen haluaa sisustaa huonettaan ja etsiä jotain sisustusjuttuja matkalta. Huomiseksi on luvattu sadetta, mutta se ei kuulemma haittaa. Onhan lähellä sellainen ostosparatiisi kuin Harrods. Äidin pojat.


Aamusähläys on minimoitu, kun kuudelta lähdetään, ja herätys on aikaisin. Vaatteet vain päälle ja menoksi, aamupalaa ehtii syödä sitten kentällä.  


Ensi viikolla palataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti