perjantai 11. huhtikuuta 2014

Pari paitaa Popilta

Rakastan raitoja. Ostaisin pojille aina vain sinivalkoraidallisia paitoja, jos he eivät välillä haluaisi jotain muuta. Onneksi mies pitää lasten puolia ja penää oikeutta väreihin, muuten saattaisivat kulkea hyvin rajoitetussa värimaailmassa. Mutta onhan se klassinen ja tyylikäs, simppeli ja siisti, se navy siis. Mutta osaan minäkin välillä yllättää, ainakin jos lapsilta olisi muutama päivä takaperin kysytty. 

Pari uutta päiväkotipaitaa Popilta, kaikki hyväksytetty tulevilla käyttäjillään ennen tilaamista. Tykkäsivät kovasti. Ja jos noihin nyt yhdistetään harmaat tai tummansiniset colleget, niin ei tulee liian räikeää. Sillä sehän olisi kamalaa, räikeitä värejä ja kuoseja lapsen vaatteissa. Välillä olen omastakin mielestäni vähän naurettava!

Kaksi ylintä raitapaitaa ovat esikoiselle ja joskus myöhemmin tietysti kuopukselle. Autopaita on kuopukselle ostettu.




Poikien päiväkotipipot alkoivat olla vähän kulahtaneen näköisiä, joten uudet sellaiset samaan tilaukseen. Mintunvihreä kuopukselle, punaraitainen esikoiselle. 


Kaikki kuvat: polarnopyret.fi.

Verkkokaupassa olisi ollut myös kivoja t-paitoja, mutta niitä kumpikaan lapsista ei enää tälle kesälle tarvitse. Sen sijaan kesän alennusmyynneistä taidan käydä niitä katsomassa jemmaan.

Paketti muuten tuli postiin ihan kahdessa päivässä noudettavaksi. Nyt on värikästä raitaa kerrakseen!

d


2 kommenttia:

  1. Joskus on ihan hyvä olla vähän naurettava ja ennnekaikkea huomata se myös itse! :)

    Kävin katsastamassa PdeL sivut ja nyt näiden raikkaiden raitojen saattelemana suuntaan Popin sivuille. Mä ajattelin laajentaa "reviiriäni" lastenvaatteiden saralla. Eilen sain kutsun Me&I -kutsuille ja muutama teepaita saattaa saapua sieltäkin kesäksi.

    f

    VastaaPoista
  2. Raidat on kivoja, niitähän sitä itsekin ostin Helsingistä :)
    Tosi kivoja vaatteita.
    Meillä on kyllä onnea kun poika tykkää isänsä tavoin punaisesta ja pinkistä, molempien kaapeista löytyy enemmän pinkkejä paitoja kuin esim mustia tms.
    Itse epätoivoissani mietin kesäksi kivoja hellevaatteita mutta en osaa päättää mikä sopisi minulle. Ikäkriisistä kamppailevana mietin, että onko esim maksimekot sopivia 30+ ikäiselle käyttäjälle?

    VastaaPoista