torstai 17. huhtikuuta 2014

Kiirastorstai, pitkäperjantai...

lankalauantai, pääsiäissunnuntai ja niin edelleen. Pyhät ovat täällä ja neljän päivän vapaa töistä ja päiväkodista tuntuu erittäin tervetulleelta.


Miehellä oli tänään etäpäivä, joten nappasin hänet kaverikseni ostosreissulle ja teimme viikkosiivouksenkin siinä samassa ennen poikien hakemista. Päiväkodista tultiin kirjaston kautta kotiin ja sen lisäksi tänään on ehditty ulkoilla futista pelaten, pakata tavarat huomista reissua varten ja pestä monta koneellista pyykkiä. Sain myös apuja sämpylöiden ja hedelmäsalaatin tekoon kahdelta pieneltä pojalta. 



Pojat ovat koristelleet kodin ja minä olen ostanut omille virpojilleni suklaamunia sunnuntaiaamua odottamaan. Vielä on vähän auki tekeekö mies kartat, joita seuraamalla suklaamunat löytyvät yksi kerrallaan vai mennäänkö vanhalla arvoitusmenetelmällä. Joka tapauksessa munat täytyy muistaa edellisenä iltana piilottaa odottamaan! 



Huomenna lähdemme isoäitini luokse kylään, mutta olemme siellä todennäköisesti vain yhden yön ja ajamme lauantaina takaisin illansuussa. Sunnuntaina ohjelmassa on ensin karitsa-ateria vanhempieni luona ja sen jälkeen vastasyntyneiden liveversioiden ihastelua Haltialan tilalla yhdessä esikoisen kummien kanssa. Maanantaina ei tehdä mitään. Ollaan vaan, köllötellään ja luetaan kirjoja. Kokataan avokadopastaa tai lasagnea ja herkutellaan jäätelöllä. Kuopus ja isänsä aloittivat pyhäherkuttelut jo äsken syömällä iltapalaksi cheddaria ja suolakeksejä. Minä join siiderin ja taidan juoda kohta toisen.


Ihanaa pääsiäistä kaikille!






2 kommenttia:

  1. Ihanaa pääsiäistä teille.
    Meillä se menee oksutautisen ja kuumeisen lapsen armoilla ja odotan pelolla, että kuka oksuilee seuraavana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, oksennustauti on lastentaudeista hirvein. Toissavuonna kävimme tammi-huhtikuun välillä läpi ensin noron ja sitten sellaisen perusversion. Eli sympatiani ovat todellakin puolellanne! Pikaista paranemista!

      Poista