keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Tehokas työpiste

Muutosaiheella jatketaan. Työpiste löysi paikkansa käytävän varrelta, olohuoneen ovensuusta. Tähän hankimme toisen uusista kalusteista, tilaan sopivan pienen työpöydän. Muuten ideana oli saada työpisteelle säilytyspaikka läppärille ja printterille sekä laatikoihin kaikenlaista tarvittavaa teipistä ja kynistä laskunmaksuun sekä tärkeiden paperien säilytykseen. Halusin myös paikan näkyville niin, että pojat datailevat tulevaisuudessa vanhempien valvovan silmän alla.


Pöytä löytyi Juvilta, kun kävin eräänä iltapäivänä siellä kalusteita katselemassa. Olin ajatellut myös lipaston hankkimista samasta paikasta, mutta budjettiseikat käänsivät kelkkani ja ostin vain pöydän. Juvin eduiksi on laskettava sekä kalusteiden materiaalina käytetty puu että joustavasti toteutettavat mitat. Näitä samantyylisiä pöytiä oli viiden sentin syvyyseroilla saatavilla vaikka kuinka ja minä valitsin pituudeltaan metrin ja syvyydeltään 35 cm kokoisen pöydän.



Ostin pöydän puuvalmiina, sillä me voimme maalata sen itse valkoiseksi jossakin vaiheessa. Pääasia nyt oli saada pöytä hyötykäyttöön ja tavarat oikeille paikoilleen, joten maalaus jäi odottamaan aikaa parempaa. Myös nupit laatikoihin ostin erikseen Juvilta. Kahteen laatikkoon mahtuu hyvin tavaraa ja loput on laitettu säilöön eteisen kaappiin. Tein sinne yhdelle hyllylle erilliset säilytyspaikat korteille ja postitustarvikkeille sekä lahjapapereille ja kutsutarvikkeille niin, että ne on tarvittaessa helppo ottaa esille.


Printteri mahtuu hyvin pöydän päälle ja tuoli on toinen vanhoista, muuttomme aikaan uudelleenverhoilluista tuoleista. Tämä yksilö siirtyi makuuhuoneestamme työtilakäyttöön.


Kynäpurkki on Riviera Maisonin ja työpöydän valaisin Ikeasta, se oli jo työhuoneessa pöytävalaisimena. Sopii erinomaisesti myös tähän tilaan samoin kuin Kuutti Lavosen grafiikka harmaissa kehyksissä. Harsokukka on piste i:n päällä, ainakin kuihtumiseensa saakka!





4 kommenttia:

  1. Tietokone kodin yhteisissä tiloissa on viisas ratkaisu :) ja myös olohuoneen uusi järjestys näyttää kodikkaalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän viimeiseen saakka pitää kiinni siitä, että meidän pitää tietää mitä pojat koneilla tekevät. Kauhukuva olisi se, että jokainen istuu omassa huoneessaan ovi kiinni tekemässä mitä tekee. Eli teini-ikä. :D

      Poista
  2. Niin kauan kunnes jokainen dataa omalla ipadillaan tai iphonellaan ... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tämäpä se. Olen itse niin myöhäisjäänne ihan tavallisine puhelimineni ja paperikalenterini kanssa, että en tiedä milloin edes itse pääsen nykyaikaan. Saa nähdä millaiseksi tulevaisuus tämän osalta muodostuu.

      Poista