tiistai 11. maaliskuuta 2014

Täsmäostoslista

Meidän lomamme ei ole tarkoitus olla mikään shoppailuilottelu. Jonkin verran ostoksia varmasti tulee tehtyä, mutta pääpaino on muunlaisessa rentoutumisessa, uimisessa ja rantaelossa. En tosin edes yritä väittää, että ostan vain harkitusti ja tarpeeseen, kuten toissasyksyn matkalla Washingtoniin. Vuosisadan vitsi, jouduin ostamaan kotiinlähtöpäivän aamuna uuden matkalaukun saadakseni kaikki mukaan. 

Dubai Mall taitaa tällä hetkellä olla se suurin ja kaunein ostoskeskus, josta löytyy reippaasti päälle tuhat liikettä. Ei siis mitään mahdollisuutta lähteä vain vähän kiertelemään, siitä on tuloksena varma turhautuminen varman eksymisen lisäksi. Niinpä päätin tehdä pienen listan niistä liikkeistä, joissa tahdon käydä. Ei niitä kovin montaa tullut.


Kuva: www.gap.eu

Kaksi on ylitse muiden, nimittäin Banana Republic sekä Gap. Toki molemmat toimittavat nykyisin vaatteita myös Suomeen, mutta valikoima netissä on suppeampi kuin liikkeissä. Veikkaisin, että puolet vaatekaappini sisällöstä on näiden kahden brändin vaatteita ja sieltä löydän aina vaikka millä mitalla ihanuuksia. Niinpä piipahdus molemmissa on listalla. Tämä BR:n Gemma wrap dress on klassikko, minun kaapistani sitä löytyy kolmessa värissä. Ja apua, olenko autuaasti unohtanut 90-luvun alun ja farkkupaitojen vallankumouksen, kun tuo yläkuvan Gapin paitamekko näyttääkin yhtäkkiä tosi kivalta!


Kuva: www.bananarepublic.gap.eu

Kenkäkaupoista saattaa Christian Louboutinin ja Manolo Blahnikin nimi oviaukon yläpuolella saada ballerinat kääntymään siihen suuntaan, mutta tuskinpa mitään tulee ostettua. Ai niin, ei nyt luvata mitään kuitenkaan.




Siskolle löytyy varmat tuliaiset Victoria's Secretin puodista ja pojille on luvattu matkamuistoiksi lelut. Dubai Mallista löytyy ainakin Hamleys ja varmasti muutama muukin lelukauppa.



Kaikki kolme kuvaa ylempänä: www.thedubaimall.com

Kentältä ajattelin katsoa kahta tuotetta. Dermalogican Skinperfect primer on loistotuote, joka korvaa arkena täysin meikkivoiteen. Toki sen päälle voi meikkivoidetta laittaa, mutta minä en ole testerin saatuani ja sitä kokeiltuani tuntunut tarvitsevan mitään muuta kuin puuteria. Tuo primeri kuuluu muuten "Age Smart" -tuoteryhmään, hmph. Kevin Murphyn Full Again thickening lotion puolestaan loihtii lisää tuuheutta hiuksiin, jos niitä nyt joskus taas tulee auki pidettyä. 
Kuva: dermalogica.com


Kuva: www.kevinmurphy.com

Eikä sitten muuta. Ehkä.

Noin muuten täällä ollaan jo aikamoisen reissukuumeen vallassa. Tänään ohjelmassa on pakkauksen ja siivouksen lisäksi muutamia viime hetken hommia, kuten esikoisen verhon haku liikkeestä ja piipahdus pankissa. Huomenna lähdetään aikaisin aamulla kohti lentokenttää ja illalla nautitaan jo Dubain auringon viimeisistä säteistä. 



Kuvat: www.lemeridien-minaseyahi.com

Palataan matkakuvien ja -kokemusten myötä viimeistään ensi viikolla!

 







10 kommenttia:

  1. Hah, mä ostin meidän Lontoonreissulta tuon saman Gemman ja Uniqlosta farkkupaitamekon :D

    Gemma on aivan ykkönen. Kietaisumekot on muutenkin mun työpukeutumisen pelastajia. Näyttävät hyvältä, kestävät pakkaamista ja niissä on mukava olla pitkäkin päivä. Nytkin Gemma on pakattuna kassissa työhuoneen nurkassa loppuviikon reissulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lika barn leka bäst, vai miten se menikään. :D Epäilemättä mullakin on pian yksi Gemma lisää vaatekaapissa, keitaisumekot ovat kyllä ihan pelastus.

      Poista
  2. Minä olen ehkä pikkuisen kade. Matkakuume pauloissani mietin että mikä olisi seuraava reissukohde? Amsterdami siintää ajatuksessani. Ihanaa reissua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Amsterdam on ihana, olisin itse valmis lähtemään sinne koska tahansa. :)

      Poista
  3. Ihastuin tuohon br:n kietaisumekkoon ja tsekkasin nettisivua. Osaatko vinkata kuinka hyvin koot pitävät paikkansa? Pitääkö valita tavallista suurempi tai pienempi koko? Kiitti avusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä sanoisin, että koot ovat aika lailla normaalia mitoitusta. Ainakin itse olen valinnut aina sen, minkä valitsisin muutenkin vaikkapa H&M:n valikoimista. :)

      Poista
  4. Mä jään odottelemaan matka- ja tuliaiskertomusta. Ethän sä voi pettää, koska ennenkin ne viimehetken lentokenttäostokset on ollut aika ihania... ;)

    Aurinkoista ja mukavaa lomaa koko perheelle.

    f

    VastaaPoista
  5. Voi apua, mikä kateusannos täällä oli tarjolla :D Nauttikaa lomasta ja lämmöstä ja onnea ostoksille myös ;)

    VastaaPoista